Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki aszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki aszexuális és DDLG kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 24 éves, én lennék a LG és aszexuális vagyok. Tisztán érzelmi alapon szeretnék ilyen kapcsolatot, szexmentesen.

Nem kérek olyan válaszokat, hogy "nem fogsz találni", "olyan pasi nem létezik".

Zsák a foltját elven működöm, ha keresek, találok is. Talán nem itt, de egy próbát megér.

2021. febr. 8. 13:42
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Ez mind semmi. Úgy akar együtt fürödni, hogy egymás előtt meztelenkedés kizárva. lol

Az önzésről meg annyit, hogy itt valaki zavarba is hozta kellőképp, mikor megkérdezte, te mit adsz cserébe, erre ő visszakérdezett, hogy mit kéne, mert neki fogalma sincs. Naná, hogy nincs, mivel eddig meg sem fordult a fejében, a kölcsönösség fogalma értelmezhetetlen számára.

Na de a kegyelemdöfés, hogy pszichológiára akar járni. Sajnos amilyen állapotban van a felsőoktatás hazánkban ez be is következhet. Isten irgalmazzon azoknak, akik az útjába kerülnek!

2021. márc. 19. 00:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!