Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki aszexuális és DDLG kapcsolatot keres?
Lány vagyok, 24 éves, én lennék a LG és aszexuális vagyok. Tisztán érzelmi alapon szeretnék ilyen kapcsolatot, szexmentesen.
Nem kérek olyan válaszokat, hogy "nem fogsz találni", "olyan pasi nem létezik".
Zsák a foltját elven működöm, ha keresek, találok is. Talán nem itt, de egy próbát megér.
Ez mind semmi. Úgy akar együtt fürödni, hogy egymás előtt meztelenkedés kizárva. lol
Az önzésről meg annyit, hogy itt valaki zavarba is hozta kellőképp, mikor megkérdezte, te mit adsz cserébe, erre ő visszakérdezett, hogy mit kéne, mert neki fogalma sincs. Naná, hogy nincs, mivel eddig meg sem fordult a fejében, a kölcsönösség fogalma értelmezhetetlen számára.
Na de a kegyelemdöfés, hogy pszichológiára akar járni. Sajnos amilyen állapotban van a felsőoktatás hazánkban ez be is következhet. Isten irgalmazzon azoknak, akik az útjába kerülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!