Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki aszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki aszexuális és DDLG kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 24 éves, én lennék a LG és aszexuális vagyok. Tisztán érzelmi alapon szeretnék ilyen kapcsolatot, szexmentesen.

Nem kérek olyan válaszokat, hogy "nem fogsz találni", "olyan pasi nem létezik".

Zsák a foltját elven működöm, ha keresek, találok is. Talán nem itt, de egy próbát megér.

2021. febr. 8. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
65%

7.

A két halmaznak nincs metszete. Vannak akik aszexuálisak és vannak akiknek bejön ez a DDLG dolog (bár őket 'sugar daddy'-nek szokták nevezni, és jellemzően valóban idősebb, a 'barátnője' helyett minden felelősséget és anyagi problémát vállaló 'úriember')

De a kettőnek nincs metszete, vagy ha mégis akkor az összes aszexuális és DDLG-re vágyó ember talán 0,01%-a vagy annyi sem. És alapból nem nagyon tábor egyik sem.

Főleg, hogy mi az amit te teszel egy ilyen kapcsolatban? Mert azzal egyetértek, amit írtál, hogy "Ha csak a szex és a testem az amit tudok neki nyújtani, akkor elég szomorú világot élünk" - de így olyan, mintha keresnél egy kvázi örökbefogadó apukát magad mellé. Ezt sem anyagilag, sem érzelmileg nem szokták elvállalni az emberek. És nemcsak a férfiak, a nők sem. A legtöbb ember sima szülőnek is alkalmatlan.

2021. febr. 8. 14:08
 12/51 A kérdező kommentje:

A DDLG-nek marhára semmi köze a sugar daddy-hez. Nem egy aranyásó vagyok aki eltartó vén szatyrot keres magának, hanem egy normális párkapcsolatot, ahol nem számít hogy a párom fiatalabb, velem egyidős vagy idősebb nálam.

Sokan itt tévesen gondolnak dolgokat. A DDLG ugyanolyan mint egy átlagos kapcsolat, csak sokkal több benne a gondoskodás, néhány extra dolog is van mint pl. esti mese olvasás, apuci befonja a kislány haját blablabla, nem részletezem, de ez nem azt jelenti, hogy a "little girl" életképtelen. Nem kell őt eltartani, nem kell szemmel tartani mint egy gyereket, hiszen egy felnőtt nő. Csupán több babusgatásra van szüksége mint egy "átlag" felnőtt nőnek. Remélem most már így eloszlattam a kételyeket arról, hogy mit is keresek...

2021. febr. 8. 14:12
 13/51 anonim ***** válasza:
97%

12.

Sok kitartást akkor a kereséshez, mert ilyen ember nem sok van. Két elég ritka beállítottságról beszélünk, a kettő egyben érthetően még ritkább. Legalábbis még nem is hallottam olyan férfiről aki ilyen "kislányosat" akar játszani a barátnőjével, legyen az aszexuális vagy átlagos hetero. A sima aszexuálisok többsége pedig intellektuális alapon ismerkedik általában.

Szóval biztos van ilyen ember a nagy számok törvénye alapján, de nagyon-nagyon sokat kell keresned. Az is lehet, hogy összesen 1 ilyen ember van a világon. Elég komoly kihívás lesz.

2021. febr. 8. 14:17
 14/51 A kérdező kommentje:

Próbálkozok. Sajnos nem tehetek arról, hogy aszex vagyok, szeretném ha nem így lenne, biztos könnyebb lenne az ismerkedés is, de ez van...

Azért köszönöm 13-as!

2021. febr. 8. 14:19
 15/51 anonim ***** válasza:
95%

14.

A kettő közül szerintem pont az aszexualitás az ami gyakoribb és amivel könnyebb ismerkedni, mert van 'piaca' úgymond. A DDLG dolog viszont alapból olyan ritka, hogy eddig többségünk nem is hallott erről. És a DDLG férfiak többsége is valószínűleg szexuális hátsó szándékkal ilyen - ez a "gond".

Hát, azért sok sikert. Az elején még gúnyolódni akartam a kérdésen, de egész értelmesen reagálsz.

2021. febr. 8. 14:23
 16/51 A kérdező kommentje:

Attól még, hogy a párkapcsolatomban "kislány" vagyok, még mindig egy felnőtt, elvileg értelmes ember vagyok. :)

Sajnos igazad van, ezért is emeltem ki az aszexualitást, mert többségében akikkel együtt voltam, tisztán szexuális indíttatásból akartak ilyet játszani, amit amúgy nem is értek, mert mi szexuális dolog van abban ha valaki kislányos...na mindegy....

2021. febr. 8. 14:29
 17/51 anonim ***** válasza:
22%

"pl. esti mese olvasás, apuci befonja a kislány haját blablabla, nem részletezem, de ez nem azt jelenti, hogy a "little girl" életképtelen. "

Neked tényleg nagyon komoly problémáid vannak. Fordulj pszichológushoz, hidd el, tudnak rajtad segíteni!

2021. febr. 8. 14:34
 18/51 anonim ***** válasza:
25%

DDLG? Én max az IDDQD-t ismerem.

b..zzz milyen fétisek vannak már:D komoly

2021. febr. 8. 14:37
 19/51 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, virtuális pacsi.

Nem vagyok teljesen aszex, de nagyon-nagyon alacsony a libidóm, és nagyon-nagyon vonzanak az érzelmileg gondoskodó férfiak.

Vágom amúgy a DDLG kapcsolatot, hogy milyen, sokat olvastam róla. Mondjuk annyira nem kéne a nagyon infantilizálás, de mindig olyan párra vágytam, aki olyan gondoskodó, mint egy anya. Ez viszont férfiban eszméletlen ritka.

2021. febr. 8. 14:44
 20/51 A kérdező kommentje:

19-es!

Én se vágyom arra, hogy pelenkázzanak meg ilyen bizarr dolgok!

De nagyon jól tud esni a szülői szeretethez hasonló gondoskodás! :)

2021. febr. 8. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!