Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt aszexuálisok akik szeretnének egyszer komolyabb kapcsolatot?
Mennyire nehéz számotokra a társkeresés? Merre keresgéltek?
N
Én introvertáltként duplán meg vagyok lőve.
A facebookos aszex társkereső csoportot próbálta valaki? Érdemes belépni?
Neten ismertem meg a párom. Nem tudom igazából, hogy nagyon alacsonyak az igényeim vagy tényleg aszexuális vagyok, de havonta egyszer esik igazán jól a szex, hetente 2-vel meg úgy elvagyok, hogy nem élvezem és igénylem különösebben, de nem is rossz érzés... A páromnak is alacsony az igényszintje, nekünk megfelel a havi egy, esetleg úgy, hogy néha mellé kielégítem kézzel.
Én nem kerteltem, megmondtam, hogy ez van, megértem, ha valakinek ez nem kell, de nem tudok többet nyújtani, mert az meg nekem lenne rossz. Nem meggyőzés kérdése, szóval ebben fölösleges reménykedni, ennek fényében folytassuk az ismerkedést.
Kaptam hideget-meleget, de célravezető volt az őszinteségem :)
Igen, szeretnék egy komoly kapcsolatot végre. Hogy mennyire nehéz? Még nem tudom, mivel nemrégiben eszméltem rá, hogy igen, valószínűleg aszexuális vagyok...
Bár biztos nehezebb, mert a társkeresők többségén rendes szexuális igényű emberek vannak, ahogy chat oldalakon is. Na meg, sokan csak trollkodnak.
Én ezeket próbálgatom mostanság, vannak közte rendes emberek, de nem sok a magyar: asexualistic.com ACEapp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!