Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuálisok minek akarnak kapcsolatot? Mivel töltik együtt az időt? Mit látnak egymásban?
Összebújni, beszélgetni, közös programokat csinálni, együtt élni :O
Az aszexuális csak annyi, hogy nincs szexuális vágy benne, de attól még tud szerelmes lenni...
Én nem vagyok aszexuális, de nekünk sem csak dugásból áll a napunk. Mi is egymás humorát, intelligenciáját, személyiségét figyeltük, mikor összejöttünk, a szex az mondhatni másodlagos volt. Most az a napi 20 perc-fél óra, amíg szexelünk, az nem kifejezetten elegendő egy teljes mondjuk hétvégi nap kitöltésére, szóval nem értem teljesen a kérdést :D Vagy te egész nap csak szexelsz a kedveseddel, és kb még azt se tudod róla, hogy járt-e egyáltalán iskolába, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Az meg a másik, hogy nem aszexuális párok esetében is vannak olyan időszakok, amikor nem szexelnek (betegség, gyerek születése, ilyesmi), ők is másképp élik meg az intimitást abban az időben, és akkor is vannak közös programjaik, amikkel növelik egymás iránt a kötődést, szerintem a szex az ilyen szempontból nem létfontosságú egy kapcsolatban.
Én inkább azt tapasztaltam hogy az aszex lányok nem szeretnének ismerkedni, sőt szexmentes kapcsolatot sem.
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!