Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se vele se nélküle?
Sziasztok,
Több évig együtt voltunk a barátnőmmel, aztán szétváltunk veszekedések miatt, aztán most az elmúlt hónapokban újra összejártunk, randiztunk, szexeltünk, utaztunk, olyanok voltunk mint egy pár.
De ha az elköteleződésről, kapcsolatról lenne szó mindig azzal jön hogy ő nem akar senkivel se összejönni, velem se, nem akar kapcsolatot, ismerkedni akar, fél hogy lemarad valamiről. (Ebből végül semmi sem valósul meg, mert vagy épp nincs kedve, vagy nincs ideje ismerkedni de hangoztatja ha témába jön)
A tök jó időket amiket töltöttünk együtt, egyből negatívan kezdi nézni, hogy igazából nem is akart nekem jeleket adni, sajnálja ha félreértem, utazni is csak azért jött velem mert úgy érezte ez jár nekem, szex is azért mert úgy érzi tartozott nekem (nem anyagilag)
Utólag mindig megmagyarázza negatívan.
De ha csönd van, olyan mintha együtt lennénk, annyi kivétellel hogy szinglinek mondja magát.
Mit cseszek el?
Hogy lehetne kikapcsolni ezt az elköteleződéstől való félelmet?
ő 22, én 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!