Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki aszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki aszexuális és DDLG kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 24 éves, én lennék a LG és aszexuális vagyok. Tisztán érzelmi alapon szeretnék ilyen kapcsolatot, szexmentesen.

Nem kérek olyan válaszokat, hogy "nem fogsz találni", "olyan pasi nem létezik".

Zsák a foltját elven működöm, ha keresek, találok is. Talán nem itt, de egy próbát megér.

2021. febr. 8. 13:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Én örömmel főzök vacsorát a páromnak, ha ő cserébe olvas nekem esti mesét. Én örömmel csinálok neki fürdővizet mikor este fáradtan hazaér, ha ő cserébe engedi hogy beüljek mellé és megmosdat engem.

Sorolhatnám még a példákat, a lényeg az, hogy egyikünk sem használja ki a másikat, a valamit valamiért elv megvan, csak másképpen, mert más az amit elvárunk.

De ha a gyerek témával kapcsolatban is úgy állsz hozzá ahogy, akkor feleslegesen próbállak meggyőzni, hiszen úgy ahogy írtad, ez amolyan látens szülő-gyerek viszony. Ha ez neked alapból nem fekszik, kár példákat felhoznom.

Mindenesetre érdekes volt ez a beszélgetés! :)

2021. febr. 8. 22:27
 42/51 anonim ***** válasza:

41.

"Én örömmel főzök vacsorát a páromnak, ha ő cserébe olvas nekem esti mesét. Én örömmel csinálok neki fürdővizet mikor este fáradtan hazaér, ha ő cserébe engedi hogy beüljek mellé és megmosdat engem."

Ilyesmikre gondoltam amúgy viszonzásként. Igazából bármire, csak egyoldalú ne legyen.

Kapcsolatban én is megteszek ilyeneket, csak pont annyira, amennyi vissza is jön. Többet nem nagyon, csak kiemelt esetben (pl. a másik fél beteg, trauma érte stb.)

2021. febr. 8. 22:29
 43/51 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon patikamérlegen kimért kapcsolataid lehettek.

Én amúgy nem főznék, az olyan mértékű gondoskodás, amitől asszonynak, anyának érzem, és alapból nem akarok gyereket, engem sért, ha gondoskodónak néznek. Pont azért, mert ha a nő elkezd gondoskodni, nem kapja vissza.

MINDENKI az akar lenni, akiről gondoskodnak.

2021. febr. 8. 22:50
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

43.

Valahogy egyensúlyban kell tartani a mérleget. Aki csak ad, az balek, aki csak kap az pedig önző. Egyik véglethez sem szeretnék tartozni, mindkettő negatív.

2021. febr. 8. 22:53
 45/51 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez elég kényes téma.

Nem is tudom hol/kitől hallottam de ez legtöbbször elég igaz "A férfi vággyal teli".

Nem mondom azt, hogy lehetetlen dolgot kérsz, de erre nagyon kevés ember lesz képes, és nem tudom, hogy kinézetben van-e valami elvárás vagy tökmindegy, hogy csöves-e/kövér/télapó szakállas vagy sem mert ez is csak bonyolítja a helyzetet.

Persze ezek, hogy odabújsz valakihez vagy főzöl neki azok lelkileg jól esnek a legtöbbeknek, de ez kicsit olyan mint az a kirakós amit ki akarsz rakni, de az utolsó 2-3 darab hiányzik belőle, vagy van valami amit nagyon szeretnél, de nem lehet a tiéd, maximum nézheted egy üveg mögül.

2021. febr. 9. 08:31
 46/51 anonim ***** válasza:
36%
Hát szerintem ha téged nem zavar, hogy a pasid mást is töcskölne melletted, akkor igazából bárhol találsz ilyen pasit, akivel néha játszotok egy papás mamásat de szex nincs.
2021. febr. 11. 12:47
 47/51 anonim ***** válasza:
36%
JA bocs! :D az is-t azt vedd le mert veled ugye nem szexelne. Nyitott kapcsolatnak hívjáűk az ilyen
2021. febr. 11. 12:47
 48/51 anonim ***** válasza:
20%

IDDQD IDKFA kapcsolat xDD

Amúgy Tajgetosz pozitív vagy méghozzá nagyon, még olvasni is röhejes volt! Esti mese és mèg aszex is vagy, duplán retardált xd

Egyik kommentelő is az, idézem:

,,Én amúgy nem főznék, az olyan mértékű gondoskodás, amitől asszonynak, anyának érzem, és alapból nem akarok gyereket, engem sért, ha gondoskodónak néznek. Pont azért, mert ha a nő elkezd gondoskodni, nem kapja vissza.”

Ez mi már?

Groteszk az egész, kár hogy az ilyeneket nem zárják be.

2021. febr. 11. 13:01
 49/51 anonim ***** válasza:
0%
48, hagyjad vagy tényleg troll.
2021. febr. 11. 13:13
 50/51 anonim ***** válasza:
8%
Kedvencem hogy leírja ha ő keres akkor talál is. Persze :D Azért nem találtál még.
2021. febr. 11. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!