Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki aszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki aszexuális és DDLG kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 24 éves, én lennék a LG és aszexuális vagyok. Tisztán érzelmi alapon szeretnék ilyen kapcsolatot, szexmentesen.

Nem kérek olyan válaszokat, hogy "nem fogsz találni", "olyan pasi nem létezik".

Zsák a foltját elven működöm, ha keresek, találok is. Talán nem itt, de egy próbát megér.

2021. febr. 8. 13:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
95%

20.

Az mindenkinek jól esne, nem csak a nők vágynak erre... Hanem szerintem mindenki akinek nem adatott vagy adatik meg jelenleg. Nagyjából áttudom érezni én is.

2021. febr. 8. 14:53
 22/51 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon divat lett (legalábbis szóban és álmodozás téren a nok körében) egy DDLG kapcsolat. Mert azt hiszitek hogy találtok egy gazdag pasit, aki majd elhalmoz benneteket minden jóval, ledvesseggel és pénzes értékekkel. Csak elfelejtitek hogy ez egy rejtett fajtája a kur.alkodasnak szinte. Azért hogy te kapj tőle valami, cserébe erősen sexualis vágyakat kell kielegitened a pasinak. Ez inkább egy fajta BDSM kategória szinte. Szóval sex nélkül nem fogsz kedves kérdező találni ilyet. Ha már szar volt a gyerek korod sajnálom, nehéz lehet rossz szülőkkel, de inkabb nolj fel és valositsd meg saját magad az álmaidat. Ne egy pasi akarj ingyen élni.
2021. febr. 8. 15:28
 23/51 A kérdező kommentje:
Megint egy idióta aki olvasni nem tud, szart sem tud a DDLG-ről és okoskodik :)
2021. febr. 8. 16:58
 24/51 anonim ***** válasza:
33%
Kosz a lsidiotazast. Bár én nem sertegettelek, de te élj nyugodtan az alomvilagodban. Akkor már legyünk ketten idióták, veled kedves idióta társam ;)
2021. febr. 8. 17:27
 25/51 A kérdező kommentje:

Magadat járatod amúgy le...

Hol írtam pl. olyat, hogy gazdag pasit keresek? Hol írtam hogy nem tudom valóra váltani az álmaimat/céljaimat? Meg hogy rászorulok arra, hogy eltartson egy pasi? Ez olyan klisés, ráadásul összekevered a DDLG-t a Sugar Daddy-vel, holott pár kommenttel ezelőtt ezt is elPOFÁZTAM!

Csak olvasni luxus...

Elmondom kis szivem, teljesen normális ember vagyok, egyedül élek, saját fizetésemből, megalázva érezném magam ha eltartanának. Az érzelmi szükségleteim felborulásán kívül más probléma nincs velem. Nem vagyok aranyásó, munkakerülő vagy k.rva ahogy te fogalmaztál. Nem is értem mi a ribis a DDLG-ben mikor ott pont hogy ártatlan vagyok...

De igen, te biztosan jobban tudod milyen vagyok és mit keresek, úgy, hogy a DDLG fogalmával sem vagy tisztában, csak rajtam vezeted le a nőgyűlöletedet....

Az egyetlen hibám, hogy több babusgatásra vágyom, anélkül, hogy az szexen alapulna. Wow... Hatalmas aberráltság tényleg.

2021. febr. 8. 17:37
 26/51 anonim ***** válasza:
50%

" teljesen normális ember vagyok"

10/11 pszochológus megcáfolná ezt.

2021. febr. 8. 17:39
 27/51 A kérdező kommentje:
Te biztos tökéletes vagy. Ja nem.
2021. febr. 8. 17:41
 28/51 anonim ***** válasza:
50%
Ha felnőtt nőként azt szeretnéd, hogy egy férfi meséljen neked mint egy kisgyereknek meg fésülgesse a hajad, az elég súlyos személyiségtorzulás, viszoont csak azon lehet segíteni, aki hagyja.
2021. febr. 8. 17:43
 29/51 anonim ***** válasza:
73%

Itt az a probléma, hogy a legtöbb ember el sem tudja képzelni, hogy nem mindenki arra vágyik, amire ők.

Én sem tudtam eddig, hogy mi ez a DDLG, de végigolvastam a válaszaidat és nagyon szimpatikusnak tűnsz. Sajnálom, hogy nem kaptad meg a kellő szeretetet és törődést gyerekkorodban.

Kívànom, hogy megtaláld a számodra tökéletes társat!

2021. febr. 8. 17:46
 30/51 anonim ***** válasza:
94%

Kicsit más téma, de ahogy gondolkodtam ezen a témán, a legnagyobb problémának az tűnik vele, hogy egyoldalú. Legalábbis számomra annak hat így elsőre elmondva. Márpedig egy kapcsolatban oda-vissza kell, hogy történjen a törődés, a gondoskodás - persze igényekre szabva, mikor kinek van rá nagyobb szüksége - de egyoldalusítani, ráadásul kicsit bebetonozva, mert "ennek a kapcsolattípusnak ez az alapja" - nem hangzik tisztességesnek.

Az egyetlen személyek akikkel ezt meg lehet csinálni azok a saját szüleink (jó esetben), másokkal ez nem fog működni. És amennyire törődést elvársz, annyit kell visszaadnod, különben felborul az egyensúly és a másik is ember, ő is vágyik erre. Olyan ember nincs, aki "csak ad, de nem kér vissza semmit". Ilyen ember szerintem még nem létezett a világon, egyedül az olyan kiszínezett hősök, mint Jézus, Teréz Anya, a mondabeli Mátyás király, Toriel és gyakorilag bármelyik történetben a szülőszerepet betöltő pozitív karakter.

Ez így nem elítélés részemről, inkább csak elgondolkodás. Esetleg vitaindító.

2021. febr. 8. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!