Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami igazság alapja amiket itt lehet olvasni néha?
Röviden és tömören nagyon sok alapja van, jóval több annál, amit a nők többsége szeret elismerni.
Tök jól leírják maguknak, hogy "vannak pénzéhes nők, de én nem vagyok az" de ezt a valóban pénzéhes nők sem mondják magukra, hogy ők pénzéhesek.
Továbbá nagyon sokan a nők közül úgy értelmezik, hogy te ezt szó szerint érted, és úgy valóban nem igaz, egy nő nem amiatt jön össze egy gazdagabb palival mert van egy rakás nulla a bankszámláján az összeg végén, hanem egy ilyen férfinek sokkal jobbak a lehetőségei annál, akinek nincsen, ennyi a lényege.
Eleve sokkal jobb eséllyel is szed föl nőket, aki pénzes, mint aki nem csak gondolj bele mennyivel egyszerűbb összehozni a kapcsolatot, ha van saját lakásod, meg saját kocsid vagy megengedheted magadnak, hogy elmenjetek nyaralni ide-oda stb.
A nők nem a pénzre mennek, hanem arra amit egy pénzes férfi nyújtani tud egy pénztelenhez képest, és ez egy hatalmas előny.
Azoknak üzenem, akik sérelmezik a nők pénzéhségét:
Én enyhén szólva szegény vagyok: Düledező kis viskó, pottyantós wc, dézsában fürdés stb...
De! Én ezt a helyzetemet egyfajta előnyként/fegyverként fogom fel, mert így legalább lemorzsolódnak az érdekemberek. Hiszen ki akarna randizni, barátkozni egy olyannal akit épp csak egy hajszál választ el attól, hogy az utcán kolduló csöves legyen? Így tuti nem fognak a ténylegesen pénzéhesek megtalálni.
Szóval akik úgy érzik, kevés a pénzük a nőkhöz, fogjátok fel előnyként a dolgot.
Amúgy sokkalta ramatyabb érzés lenne a tudat, hogy csak a vagyonod miatt bújik hozzád valaki. A pénz engem sokkal jobban tönkretenne már csak azért is, mert akkor folyton azon kattognék, vajon csakugyan engem szeret a másik, vagy csupán a millióimat? Szóval jobb inkább a mélyszegénység, úgy senkinek nem áll érdekében a közelembe férkőznie.
6os "A nők nem a pénzre mennek, hanem arra amit egy pénzes férfi nyújtani tud egy pénztelenhez képest, és ez egy hatalmas előny."
ezt milyen szépen megfogalmaztad, le is szavaztak miatta..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!