Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiaknál általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiaknál általában rossz pont, ha egy nőnek bölcsész vagy társadalomtudományi végzettsége van?

Figyelt kérdés

Átlagos alatt a hasznos, jövedelmező fizikai munkát/szakmunkát végzőket és a műszaki, gazdasági, informatikai stb. piacképes, hasznos felsőfokú végzettséggel rendelkezőket értem.

Nyilván a szintén bölcsész-társadalomtudós férfiaknál nem hátrány, de belőlük jóvan kevesebb van, mint nőből.

2021. febr. 5. 00:51
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
49-nek ment, természetesen :)
2021. febr. 22. 17:27
 52/60 anonim ***** válasza:
16%
Átlagos : festő, kőműves, autószerelő, gázszerelő (nem lölö fél !), eladó, közmunkás, szalagmunkás .. biztos nem vonna kérdőre miért csak ennyire voltál képes..
2021. márc. 10. 20:37
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, itt kisvárosban 20 ezer lakos, két festő van, mind a kettő egész nap megy, hívják ezerrel, hatalmas-szinte már palotában élnek sok autóval. 2 autószerelő-dettó tele vannak lóvéval. Sok az egyik szerelő, akihez járok, mondta h van két segédmunkása, heti 6 nap, 1500 ft-os órabérrel. Akkor az övé sem lehet kevés... És ez Kelet-Mo.
2021. márc. 11. 14:16
 54/60 anonim ***** válasza:
50%
48. A Miskolci egyetem olyan is, nulla színvonal. Én is odajártam, geomérnökire. Sok villamosmérnök ismerősöm volt ott, szinte soha meg nem buktak, pedig alig tanultak, csak kockultak.
2021. márc. 11. 14:19
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
54: Az jó, én meg voltam olyan vizsgán ahol 19 emberből 19 bukott, 100% bukási aránnyal. Biztos azért, mert mind a 19 h_lye volt, nyilván. :D
2021. márc. 11. 17:37
 56/60 anonim ***** válasza:
52%
55. Igen, ez fix. Azert hulyen nem jo bemmenni. Amugy tudtad h egy vizsga akkor vizsga, ha 10 feletti szemely eseten 1 ember legalabb átmegy? Csak azert mondom, mert en is jartam egyetemre, es ha professzorok mondtak ezt. Ikyenkor ismet 3 vizsgat kell biztositani a hallhatoknak hivatalosan.
2021. márc. 11. 20:53
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
55: "Amugy tudtad h egy vizsga akkor vizsga, ha 10 feletti szemely eseten 1 ember legalabb átmegy? " Ezek szerint a vizsgáztatónak erről elfelejtettek szólni. Nyilván nem volt plusz alkalom, csak amennyi egyébként is volt a vizsgaidőszakban. Nem egyedi eset. Azért 1-2 tantárgyból járt ám a sz_póroller rendesen, ezért is furcsállom, amiket írsz a nem tanuló villamosmérnökökről.
2021. márc. 11. 22:30
 58/60 anonim ***** válasza:
56-nak írtam, természetesen :)
2021. márc. 11. 22:31
 59/60 anonim ***** válasza:
ez még mér téma mindig segicség
2021. márc. 12. 03:32
 60/60 anonim ***** válasza:
Ez szarfűrészelés
2021. dec. 28. 22:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!