Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiaknál általában rossz pont, ha egy nőnek bölcsész vagy társadalomtudományi végzettsége van?
Átlagos alatt a hasznos, jövedelmező fizikai munkát/szakmunkát végzőket és a műszaki, gazdasági, informatikai stb. piacképes, hasznos felsőfokú végzettséggel rendelkezőket értem.
Nyilván a szintén bölcsész-társadalomtudós férfiaknál nem hátrány, de belőlük jóvan kevesebb van, mint nőből.
#10 Bocs, én csak viccelni akartam, de hát itt senki nem érti a poént.
Biztos mindenki bölcsész... :DDD
Nem nagyon tud érdekelni,hogy mi a végzettséged.Számos tulajdonsag,kvalitás nálam fontosabb.
Szval ha a kerdés az,hogy fejvesztve elfutok e,ha megmond,akkor a válasz:
Nem
16#
Mar ne is haragudj,de sikerült leírnod egy köznép aljából szarmazó bulshittet.
Ugye az megvan,hogy a tanár is bölcsész.
Ha nem lennének a mihaszna bőlcsészek,akkor senki se mehetne se mérnöknek,se orvosnak,se informatikusnak.A fiad,lányod is ezekhez a haszontalan ,kartékony ,a tarsadalom számára felesleges emberekhez fog majd járni jó sokáig.
Remélem erthető ez a bonyolult ősszefüggés a szamodra!
Én nem vettem észre történelemszakos végzettséggel, hogy rossz pont lenne. Több mérnök/"reálos" ismerősöm, barátom is van, sosem érzékeltették, hogy mihaszna lenne a mi munkánk.
Viszont az igaz, hogy párom is ugyanilyen végzettségű, és korábbi két volt barátom is szaktársam volt. De ez nem hiszem, hogy a szakmunkás/műszaki pályán levők előítéletei miatt van, hanem én könnyebben találom meg a közös hangot azzal, akivel azonos az érdeklődési körünk.
Mérnök vagyok, vezető beosztásban, ehhez társuló juttatásokkal
Az előző két barátnőm pont bölcsész, és társadalomtudós volt.
Nevetséges pénzeket kerestek, de sosem okozott gondot.
nehogy azt higgyetek, hogy a kerdezo egy bolcsesz vegzettsegu no, aki aggodik a parkereses miatt. valoszinuleg valami frusztralt gyoker pasi, aki k rva nagyra tartja magat es minden alkalmat megragad, hogy hulyezhesse a noket, mert amugy nem jut neki se bufeszakos, se masmilyen.
mint human vegzettseggel rendelkezo no, hadd mondjam
el neked, hogy eddig egyetlen ferfit sem erdekelt, milyen szakot vegeztem, mert nem ettol lesz egy ember intelligens, jofej vagy hasznos tagja a tarsadalomnak. amugyis mi az, hogy ‘hasznos tagja’?! egy villanyszerelo pl. hasznosabb tagja, mint egy tanar? vagy hogy mered ezt?!
egyebkent en nem is ezzel dolgozom per pillanat, de ha valaki ezert beszolna vagy lenezne, azt elkuldenem a k rva anyjaba, mert ilyen nyomorultakkal nem akarnek ismerkedni. szerencsere amugyis felnott, erett ferfiakkal szoktam randizni, nem eretlen kisfiukkal, akiknek arra van merevedesuk, higy 6 ev alatt 2-essel atbukdacsoltak valami muszaki egyetem kozepszeru szakan.
onmagaban senki diplomajatol vagy vegzettsegetol nem fogok hasraesni vagy nrm fogom emiatt lenezni. ugyanugy vannak ertelmes, okos bolcseszek, mint ahogy ostoba, eletkeptelen mernokok. es forditva is. aki csak annyit tud felmutatni, h szerzett egy ‘nagyon piackepes’ mernoki diplomat, de emelle annyira gyoker, h masokat lenez a ‘bufeszak’ miatt, az szamomra nrm ferfi. de szerencsere ilyennel nem talalkoztam meg, tehat szerintem nem tul gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!