Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiaknál általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiaknál általában rossz pont, ha egy nőnek bölcsész vagy társadalomtudományi végzettsége van?

Figyelt kérdés

Átlagos alatt a hasznos, jövedelmező fizikai munkát/szakmunkát végzőket és a műszaki, gazdasági, informatikai stb. piacképes, hasznos felsőfokú végzettséggel rendelkezőket értem.

Nyilván a szintén bölcsész-társadalomtudós férfiaknál nem hátrány, de belőlük jóvan kevesebb van, mint nőből.

2021. febr. 5. 00:51
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
18%
Nálunk ez nem szempont, a nőknek számít a munka és a fizetés.
2021. febr. 5. 09:32
 22/60 anonim ***** válasza:
18%
Igen. Sok pasi pénzes nőt keres, a bölcsész csaj nem pénzes jellemzően.
2021. febr. 5. 09:39
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm fordító-tolmács egyéni vállalkozó. Germanisztika mesterszakon végzett, még angolul és spanyolul beszél elég erősen. Elég sokat keres bölcsész létére.

30/F

2021. febr. 5. 10:24
 24/60 anonim ***** válasza:
7%

bölcsész = büfés .. értelmi fogyatékost ismerek aki elvêgezte

.

2021. febr. 5. 10:24
 25/60 anonim ***** válasza:
76%
#24: te lennel az emlitett ertelmi fogyatekos?
2021. febr. 5. 10:30
 26/60 anonim ***** válasza:
74%
Ugye tudod, kérdező, hogy a bölcsészkaron nem csak szociológiát lehet tanulni, hanem kb százféle szakot foglal magába?
2021. febr. 5. 10:44
 27/60 anonim ***** válasza:
9%
Igen, általában olyan társadalomtudományi és humán tárgyakat, amikkel 90%-ban a munkaerőpiacra kilépve keveset lehet keresni hosszú távon is ha valaki a szakmában marad.
2021. febr. 5. 10:51
 28/60 anonim ***** válasza:
31%
26: a szociológia az pont nem bölcsészet.
2021. febr. 5. 11:17
 29/60 anonim ***** válasza:
24%

nekem a bölcsészekkel az a tapasztalatom, hogy felsőbbrendűnek érzi magát és állandóan vitatkozik, kijavít stb.

A szociológia tök jó, vele tudnék miről beszélni.

Mondom, ez tapasztalat, nem biztos, hogy így is van.

2021. febr. 5. 12:06
 30/60 A kérdező kommentje:

Köszi (az értelmes) válaszokat. Nem provokációnak szántam, csak itt is gyakran olvasom, hogy minden bölcsész-társadalomtudományos szak büfészak, hogy mennyire lenézik a férfiak a bölcsész nőket (meg egyébként tapasztalom is, pedig én is nyelvszakon végeztem az alapképzést, nem klasszika-filológián, amivel amúgy szintén nincs semmi baj).

A szociológia szerintem pont nem egy lenézendő szak, szóval kíváncsi lennék, pont mi baja vele a kommentelőnek, aki felhozta. (Nem tanultam soha, de van egy-két mesterszakot végzett szociológus ismerősöm.)

2021. febr. 5. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!