Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiaknál általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiaknál általában rossz pont, ha egy nőnek bölcsész vagy társadalomtudományi végzettsége van?

Figyelt kérdés

Átlagos alatt a hasznos, jövedelmező fizikai munkát/szakmunkát végzőket és a műszaki, gazdasági, informatikai stb. piacképes, hasznos felsőfokú végzettséggel rendelkezőket értem.

Nyilván a szintén bölcsész-társadalomtudós férfiaknál nem hátrány, de belőlük jóvan kevesebb van, mint nőből.

2021. febr. 5. 00:51
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy átlagos fickónál a hiszti, a követelőzés, a flegmaság, hidegség, humortalanság, esetleg ápolatlanság rossz pont, nem a bizonyítványok színe és pecsétje.
2021. febr. 5. 13:43
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
Fordító-tolmács vagyok, bölcsészkaron végeztem, több, mint jól megélek belőle.
2021. febr. 5. 13:54
 33/60 anonim ***** válasza:
71%

Tipikus kamu kérdés.

Ha bölcsész csaj lennél, akkor pontosan tudnád, hogy hányna mozdulnak rád, és hányan nem. Mennyien hagynak faképnél, ha kiderül, hogy bölcsész vagy, stb...

2021. febr. 5. 14:11
 34/60 anonim ***** válasza:
15%
Jogasz az bolcsesz, tengernyi van belole.
2021. febr. 5. 15:05
 35/60 anonim ***** válasza:
75%
Nem, a jogi kar teljesen más, mint a bölcsészkar.
2021. febr. 5. 17:00
 36/60 anonim ***** válasza:
23%
Utolso. Nem. Az is bolcsesz.
2021. febr. 5. 17:51
 37/60 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki ennyire bölcs-ész? Hahahahaha🤦
2021. febr. 5. 17:54
 38/60 anonim ***** válasza:
100%
Rettentően rossz pont. A szemedbe néznek, és látják egyszerűen. Olyan nagy red flag ez, hogy egyszerűen mikor az utcán közlekedsz, olyan, mintha a homlokodra lenne írva. Szerinted melyik ezen szakos hölgynek van párja? Semelyiküknek. Mert üvölt róluk, hogy nekik igenis ilyen végzettségük van. Azonnali szakváltást javaslok!
2021. febr. 5. 18:14
 39/60 anonim ***** válasza:
62%
#36 Na, te is az Ecserin vetted a diplomádat, ha ilyen buta vagy.
2021. febr. 5. 18:42
 40/60 anonim ***** válasza:
34%
Én eddig nem bunkó, nem beképzelt bölcsésszel még nem találkoztam.
2021. febr. 5. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!