Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiaknál általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiaknál általában rossz pont, ha egy nőnek bölcsész vagy társadalomtudományi végzettsége van?

Figyelt kérdés

Átlagos alatt a hasznos, jövedelmező fizikai munkát/szakmunkát végzőket és a műszaki, gazdasági, informatikai stb. piacképes, hasznos felsőfokú végzettséggel rendelkezőket értem.

Nyilván a szintén bölcsész-társadalomtudós férfiaknál nem hátrány, de belőlük jóvan kevesebb van, mint nőből.

2021. febr. 5. 00:51
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

És mi az, hogy hasznos, jövedelmező szerinted az átlag? Már most a pénztárcájában nyulkálsz a másiknak, mert bölcsészként nincs jól fizető munka?

Te döntöd el, mi a hasznos munka? Tudod drága, nem mindenkit az hajt, hogy a pénzével ilyen nőket szedjen fel. Lehet olyan hivatást választ, ami lehet kevésbé fizet jól, de szereti csinálni...

2021. febr. 5. 19:33
 42/60 anonim ***** válasza:
82%
36: tudjuk, hogy nem mindenki jut el az egyetemre, nem kell reklámoznod is
2021. febr. 6. 04:59
 43/60 anonim ***** válasza:
36%

Szociológus végzettségem van, az emberek nagyrésze csak néz, hogy akkor én pszichológus vagyok? Aki kb tudja is mi az, hogy szociológus, az sem tudja mit tanul az egyetemen egy ilyen végzettségű ember. Meg szoktak lepődni, hogy értek a statisztikához meg az adatelemzéshez...

A jelenlegi szakom ami bölcsész-társadalomtudós hibrid inkább nem is szoktam mondani, mert az az igaz red flag, rögtön hazaáruló libsi leszek tőle sokak szemében.

Szóval ja, sokan lenéznek, meg mondják hogy büfééészak, aztán fingjuk sincs amúgy az egészről. De engem nem zavar igazából. Ilyen emberrel amúgy sem lennék kapcsolatban.

2021. febr. 6. 15:20
 44/60 anonim ***** válasza:
39%
Itt is az egyik válaszoló pont el van tévedve, a szociológia mióta humán? Van humán része is, de kőkemény kutatásmódszertan és spss képzés is van a szakon, legalább annyi, mint humán tárgyak. Na és akkor az ilyenek néznek le, aztán sehol semmi fogalmuk a dolgokról. (43-as voltam.)
2021. febr. 6. 15:24
 45/60 anonim ***** válasza:
19%
43: nem véletlen mondják hogy büfészak...
2021. febr. 7. 05:30
 46/60 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer fültanúja voltam egyetemen 2 bölcsész csaj beszélgetésének egyetemen. A lényeg az volt, hogy ekézte egyikük a gépészeket, hogy "én nem értem hogy lehet megbukni, negyed órát tanultam és megint ötös lett. A gépészek meg 1est kapnak, biztos mert csak isznak". Na, ha valaki látatlanban ennyire lenéző másokkal, az nekem nem szimpi dolog.
2021. febr. 21. 21:21
 47/60 anonim ***** válasza:
69%

46#

Biztos egyetemen hallottad?

A hülye is tudja,hogy nem minden tárgy egyforma nehéz/kredites szakon belül sem.

Nemhogy a körtét összeveted az almával..

De mind1.

Csak fura volt a beírásod.

2021. febr. 22. 06:35
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
47: Igen, Mérnök informatikusként egészen biztos, hogy egyetemen hallottam :)
2021. febr. 22. 12:40
 49/60 A kérdező kommentje:
#48: mit kerestél mérnökként bölcsészlányok közt?
2021. febr. 22. 12:55
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
48: Mentem az egyetem járdáján, ők meg a bölcsész épületből jöttek kifele. (ME, itt mindenki együtt van, nem szeparáltak az egyes karok, egyetemváros van)
2021. febr. 22. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!