Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
Ismerkedtünk egy pasival, de eltűnt, nem válaszolv arra amit akkro írtam neki. ez három napja történt, szerintetek írjak neki?2021. febr. 4. 20:50
1/24 anonim válasza:
Írj rá, hogy "Mizu?", aztán ha nem válaszol, engedd el...
2/24 anonim válasza:
Írj rá, ha nem válaszol erre sem akkor hagyd , töröld.
3/24 A kérdező kommentje:
én írtam neki utoljára, kérdést is tettem fel.
2021. febr. 4. 21:01
4/24 A kérdező kommentje:
és azóta eltelt pár nap, ha jövő héten mondjuk írnék neki, nem lenne ciki? már most is annka érzem
2021. febr. 4. 21:03
5/24 anonim válasza:
Haggyad. Egy nap még belefér, de hàrom ?- nem érdekled. Keress màst. N
6/24 anonim válasza:
Semmiképp. Ha csak pár napos ismerkedés akkor benne volt a pakliban, hogy felszívódik ha nem jössz be neki vagy talál valaki mást. Ez szerintem vesztett ügy.
7/24 A kérdező kommentje:
De olyan jófej, meg érdekes is volt, nem értem miért túnt el
2021. febr. 4. 21:10
8/24 anonim válasza:
Legyen màr önérzeted! Ő nem tart téged se jófejnek, sem érdekesnek. 5- ös voltam.
9/24 anonim válasza:
Mert te nem voltál az számára. Én is hanyagolni szoktam azokat a lányokat akik nem érdekesek. Sokan csak elvárják, hogy szórakoztassam őket, minimális hozzájárulással a beszélgetéshez.
10/24 A kérdező kommentje:
én írtam neki sokat :D de amúgy akkor miért nem töröl ki?
2021. febr. 4. 21:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!