Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
Ismerkedtünk egy pasival, de eltűnt, nem válaszolv arra amit akkro írtam neki. ez három napja történt, szerintetek írjak neki?2021. febr. 4. 20:50
11/24 anonim válasza:
Jézusom, mert még annyi időt sem szàn ràd.
12/24 anonim válasza:
Én nem írnék neki, ha én írtam utoljára.
Egyértelmű, hogy nem te voltál nála a befutó. Van ilyen, ne sajnáld.
Aki ismerkedés alatt nem képes mondani, hogy köszi, részemről ennyi volt, az hasonlóan könnyedén lépne le kapcsolatból is.
Keress tovább. :)
13/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, miért alázzam meg magam ennél is jobban.
2021. febr. 4. 21:27
14/24 anonim válasza:
Szerintem felesleges írnod, valószínűleg talonban tart, akkor vesz elő, amikor unatkozik/ másik nővel nem jött össze.
15/24 anonim válasza:
Ne írj neki, szerintem ez így is elég szar érzés. Hát még ha írsz neki mégegyszer. Arra sem fog válaszolni.
Honnan tudod, hogy nem törölt?
16/24 anonim válasza:
Ha sokat írtál, mármint hosszan kész regényt, akkor azért se szoktak válaszolni, mert nincs idejük ilyen hosszú levélre azonnal válaszolni. Szerintem egy mi újságot megér. Én nem ismerkedési célból levelezek, csak unaloműzésből itt is férfiakkal, nőkkel is és sokszor van, hogy egy hosszabb levelemre nem tudnak azonnal válaszolni. De én is így vagyok vele, hogy hosszú levélre nem szeretek 2 sort írni, hosszabbra meg nem mindig van időm, ezért több idő telik el, mire válaszolok, pont mert nem akarom összecsapni a választ.
17/24 A kérdező kommentje:
nem írtam neki olyan sokat :) aztán írtam egy miújság veled üzenetet, nem jött válasz :)
2021. febr. 4. 22:01
18/24 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi értelme. Három nap alatt bőven válaszolhatott volna.
20/24 anonim válasza:
Ha azthiszed hogy egy alfa pitizni meg csicskulni fog heteken át egy többszinttel alatta lévő buta tucatnőnek akkor hülyébb vagy mint hittem. Nyilván talált a saját szinjéről egy nőt aki nyújtott is valamit nem csak a hülye elvárásairól nyafikázott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!