Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
Ismerkedtünk egy pasival, de eltűnt, nem válaszolv arra amit akkro írtam neki. ez három napja történt, szerintetek írjak neki?2021. febr. 4. 20:50
21/24 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy tucatnő vagyok? Meg több szinttel alatta? Neked súlyos problémáid vannak
2021. febr. 5. 09:59
22/24 anonim válasza:
hagyd, ez ghosting.
bunkó dolog, de majd ő keres, ha akar valamit.
23/24 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem ír...ez vesztett ügy. Szerintem amúgyis értékelendő, hogy próbálkozol és nem hagyod, hogy az egód vezéreljen.
Fogadd el, hogy te mindent megpróbáltál...most nem jött össze. Megtörténik másokkal is.
24/24 A kérdező kommentje:
Már nem fogok neki írni, azért megalázni se akarom magam :)
2021. febr. 5. 18:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!