Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Titeket meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket meg lehet fogni azzal, ha egy pasi jó a konyhában, elmosogat, tud gitározni és énekelni, valamint hűséges?

Figyelt kérdés
Barátaim nem értik, hogy miért nem volt még soha barátnőm, ha ilyen tulajdonságokkal rendelkezek és szerintük még elég jól is nézek ki. Viszont én kicsit bizonytalan vagyok, mert én korábban mindig olyan visszajelzéseket kaptam a lányoktól, hogy ne legyen papucs, legyen már szinte favágó és határozott.

2021. jan. 30. 16:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
48%
Mert alapműveltség hangszeren játszani? Édes istenem xD
2021. jan. 30. 23:32
 32/38 anonim ***** válasza:
Hűség rendben van, talán még a gitározást is el tudom képzelni, de a többit hagyjuk. Konyha az én területem, onnan ne akarjon kitúrni! :D
2021. jan. 31. 00:47
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ne kelljen néznem, miközben előadja magát, mert cringe." A párunkra büszkének kellene lennünk egy kapcsolatban ha már az "alapoknál" tartunk. Ezzel kb azt mondod sz_rba sem nézed a hobbiját."

Egyrészt a hobbija az övé. A saját szórakozására csinálja. Nekem nem kell, hogy tetsszen.

Másrészt büszke lennék rá, de nem kell ehhez néznem.

Én olvasok, keresztrejtvényt fejtek, origamizok, kötök, varrok - nem kell engem se nézni közben, se büszkének lenni rám.

2021. jan. 31. 01:04
 34/38 anonim ***** válasza:
Rágod a körmöd az a baj.Ki is köpöd?
2021. jan. 31. 05:58
 35/38 anonim ***** válasza:
34%
31: El is olvastad amire reagáltál, vagy csak sikerült böfögnöd? BIZONYOS nőknél alapműveltség része, igen. Bizonyos más nőknél meg inkább a "BMW iPhone" sz_rok mennek. Olyat kell keresni, aki értékeli. Zsák a foltját.
2021. jan. 31. 13:26
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én azt láttam kicsi koromtól kezdve, hogy ALAP, hogy egy férfi tud főzni, elmosogat és rendet tart maga után. Apa legalábbis sosem panaszkodott, amikor ő főzött (imád sütni-főzni), vagy neki kellett elpakolni ;)

Aki nem tesz ennek eleget, az szóba sem jöhet, mert senki cselédje nem vagyok, továbbá arra sem vagyok hajlandó, hogy 5 napra előre főzzek, mert a kedvesem éhen halna különben.

Továbbá nekem a hűség is alap egy kapcsolatban.

32n

2021. jan. 31. 16:22
 37/38 kenlord válasza:
Hát sajnos ebben az univerzumban ilyen pasi nincs xD
2021. febr. 1. 22:07
 38/38 anonim ***** válasza:
36: Éhenhalni azért nem egyszerű a mai világban. Mikrós kaják, netpincér, stb. Előtted is megélt valahogy, akár tudott főzni, akár nem :)
2021. febr. 2. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!