Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket meg lehet fogni azzal, ha egy pasi jó a konyhában, elmosogat, tud gitározni és énekelni, valamint hűséges?
Figyelt kérdés
Barátaim nem értik, hogy miért nem volt még soha barátnőm, ha ilyen tulajdonságokkal rendelkezek és szerintük még elég jól is nézek ki. Viszont én kicsit bizonytalan vagyok, mert én korábban mindig olyan visszajelzéseket kaptam a lányoktól, hogy ne legyen papucs, legyen már szinte favágó és határozott.2021. jan. 30. 16:33
2/38 anonim válasza:
Szia engem ez nem érdekel.de ellenben megnézem milyen kocsid van, mennyit keresel,milyen ruha van rajtad,milyen a lakásod vagy a házad.
26L modell fittneszedző
4/38 anonim válasza:
A párom jó a konyhában, hűséges, jól énekel és mindenben segít. Igen, meg tudott fogni :-)
5/38 anonim válasza:
Ezek a dolgok szimpatikusak, de ez így nem mond sokat, vagyis eleget.
6/38 anonim válasza:
A főzés, mosogatás alap az életben.
A hűség alap a kapcsolatban.
A gitár meg az éneklés nem plusz, a saját hobbija. Nekem ne kelljen néznem, miközben előadja magát, mert cringe.
7/38 anonim válasza:
Engem személy szerint nem, de biztos van olyan, akit igen.
8/38 anonim válasza:
Kezdetnek jó, de ettől még lehet rengeteg rossz tulajdonságod amit itt nem írtál le.
9/38 anonim válasza:
A 30-35 fölötti vén tyúkokat azzal is meg lehet fogni, hogy te gőtéket termesztesz az akváriumodban.
A 20-25 csajokat csak külsővel és alfa kemény férfi kisugárzással. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!