Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érte zsonganak a férfiak?!
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, ugyanannyi idős mint én, 36 éves. Ő újságíró, politikusokról, gazdasági dolgokról ír egy nagy online újságba, én HR-es vagyok. Amennyire meg tudom ítélni, én vagyok külsőre a jobb nő. Társaságban mégsem engem donganak körbe a férfiak, hanem őt. Ez a munkája miatt lehet? Mert az újságírás izgalmasabb mint a HR?2021. jan. 27. 16:25
1/22 anonim válasza:
Vagy mert nagyobb a melle, jobban öltözik, kedvesebb, vagy..., mert 40 évesen nem irkál a Gyakorira.
2/22 anonim válasza:
Olyan hülye vagy, mint a pasik, akik azt hiszik, túl kedvesek.
Ezer meg egy oka lehet. A külseje - mert nem neked kell eldöntened, ki néz ki jobban -, a kisugárzása, személyisége.
3/22 anonim válasza:
Szigoruan maganvelemeny, de nem veletlenul az egyik legrosszabban fizetett diplomas szakma a HR. Az ujsagirok sem orvedenek eppen a legnagyobb megbecsultsegnek, szoval ez nem magyarazat ra. Ellenben en ferfikent eleg jol tajekozottnak tartom magam, es igen, ujsagirokent nyilvan o is annak kell legyen, ha komolyan uzi a szakmat. Ez lesz a titok.
4/22 anonim válasza:
Vagy mert egyszerűen jobb a kisugárzása és a kommunikációs készsége.
5/22 anonim válasza:
mert érdeklődő és beszélteti pasikat. A férfiak meg végre örülnek, hogy van egy nő aki végighallgatja a sok pofázásukat....
6/22 anonim válasza:
sokminden miatt lehet, de az, hogy 36 evesen ilyen kerdeseket teszel fel es versengesz a baratnoddel, eleg sokat elarul a szemelyisegdrol. lehet, ezert szimpatizalnak inkabb vele a pasik.
7/22 A kérdező kommentje:
6-os, te meg egy felületes ember vagy. Attól hogy látok egy jelenséget és szeretném tudni az okát, nem szeretném legyőzni őt. Nem is tudna az összes pasival összejönni. De látom itt a falnak írtam... Köszi a normális válaszokat.
2021. jan. 27. 17:05
8/22 anonim válasza:
nem tudom, ismeretlenektol hogy varod el, hogy latatlanban megmondjak, a baratnod miert nepszerubb, mint te?! semmit nem tudunk egyiktokrol se, a szakma onmagaban nem tesz valakit erdekesse vagy erdektelenne a ferfiak szemeben. tolunk szeretned tudni az okat?! miert nem a ferfiakat kerdezed, akik a baratnod korul legyeskednek?
9/22 anonim válasza:
Feltételezem azt, hogy háeresként van némi fogalmad az emberek személyiségéről/viselkedéséről. Akkor szerintem meg is érkeztünk oda, hogy szerintem is a legtöbbet a lényének a kisugárzása dob a latba. :)
Gyakorlatilag lényegtelen, hogy mi a munkája. :)
10/22 anonim válasza:
Logika..láttál már férfit ránézésre azért rajongani egy nőért mert x helyen dolgozik? Én sem. Nincs ilyen. Kisugárzásban keresném az okát, mint látszik nálad is, ez az aggódó, egoista, féltékeny hozzáállás nem épp a legvonzóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!