Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érte zsonganak a férfiak?!
9: Én példám: Volt olyan ex-barátnőm akivel munkahelyen találkoztam. Már egyből volt egy olyan kisugárzása, hogy tökre megtetszett. Természetesen kedves volt mindenkivel és mosolygott meg viccelődött ő is. Kérdeztem elsőre a kollegától (betegszabin voltam), hogy ez a kis cuki csaj az új takarítónő? Mondtam neki, hogy meg kell zabálni. xD Elkezdtünk beszélgetni, a többi már történelem. :)
CSAK ennyit számít a kisugárzás! :D
Ha ő jobb tàrsasàg, azonnal adj elérhetőséget!!
Amúgy valószínű, hogy a belső tulajdonsàgokban, kommunikàcióban jobb.
Kecses a mozgása.
Jó az illata.
Jobban tud kommunikálni, a vérében van hogy úgy szóljon a másikhoz, hogy a beszélgetés természetesen folyjon.
Szebb.
Jobb alakja van.
Kedvesebb ember.
A testbeszéde és a mimikája nyitott.
Vagy - és ez a legvalószínűbb - csak azt veszed észre, ha ő tetszik valakinek, akinek te nem, de azt sose látod meg, ha valakinek csak te tetszel és ő nem.
Kisugárzás. Nekem is az egyik barátnőm nagyon csinos. Kb egy szinten vagyunk, de neki valamivel még az alakja is jobb. Ha egy sima hétköznapon együtt sétálgattunk a belvárosban, szinte mindig engem szólítottak meg a pasik. Ő visszahúzódó, szeret beolvadni a tömegbe, szürke, barna ruhákat hord. Én szeretem a színes ruhákat, szívesen hordok pirosat, húzom ki a szemem, dobok fel egy rúzst.
Ha viszont elmentünk egy buliba, kicsípte magát, ivott egy pohár pezsgőt és oldódtak a gátlásai, akkor nem nagyon volt olyan pasi, aki engem választott volna helyette.
"Ha viszont elmentünk egy buliba, kicsípte magát, ivott egy pohár pezsgőt és oldódtak a gátlásai, akkor nem nagyon volt olyan pasi, aki engem választott volna helyette."
Ize... Tehat beb..szva egy pasitengerben szerinted ott a kisugarzast erzik? Nem azt, hogy reszeg es konnyen kaphatora issza magat?🤷🤦
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!