Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket meg lehet fogni azzal, ha egy pasi jó a konyhában, elmosogat, tud gitározni és énekelni, valamint hűséges?
Figyelt kérdés
Barátaim nem értik, hogy miért nem volt még soha barátnőm, ha ilyen tulajdonságokkal rendelkezek és szerintük még elég jól is nézek ki. Viszont én kicsit bizonytalan vagyok, mert én korábban mindig olyan visszajelzéseket kaptam a lányoktól, hogy ne legyen papucs, legyen már szinte favágó és határozott.2021. jan. 30. 16:33
11/38 anonim válasza:
Az, hogy elmosogat, és hűséges, az alap. Ha tud gitározni, és énekelni, az jó, de ettől nem lesz vonzóbb, ha egyébként tutyimutyi, határozatlan.
12/38 anonim válasza:
És mért nem volt még soha barátnőd? Hány éves vayy?
13/38 anonim válasza:
Soha nem volt még bnőd ezekkel a tulajdonságokkal... ezek szerint, nem az amire ők vágynak..
14/38 anonim válasza:
Mindenkinek azt fogják mondani a barátai, hogy "hát nem is értem, miéééért". Mert a barátaid akarnak maradni. Egyszer lenne olyan, hogy a barátaim szerint plöttyedt vagyok és teszetosza.
15/38 anonim válasza:
Ezek jók, de ez 5 tényező, a vonzalom meg ezernyiből áll. Nem jó dolgokat emelsz ki.
Mi van, ha pl. rendre összegyűlik a nyál a szád sarkában, de nem nyelsz, hanem úgy beszélsz tovább, és ott nyúlik, amíg az ajkad is fényleni kezd tőle?
Ez számít, nem a mosogatás.
16/38 anonim válasza:
15: XD
14: De ha plöttyedtnek és teszetoszának tartanának, mért akarnának a barátaid lenni mégis?
18/38 A kérdező kommentje:
Azért nem volt még barátnőm (20 éves vagyok), mert 4 évig vak szerelemben voltam az egyik osztálytársammal. Elhittem, hogy tetszek neki, mert mindenki szerint teljesen egyértelmű jeleket küldött és nem gondoltam, hogy friend zone lesz, így próbáltam abból kitörni. Általánosban barátnő nálam fel sem merült, mert mindig azt kaptuk, hogy minek nektek, hogy együtt nézzétek Thomas kalandjait? És volt 3 év, amikor egyetemre jöttem és nem is gondoltam erre. De mivel megszoktam, hogy működik az egyetem, tudom mire mennyi időt kell szánnom
2021. jan. 30. 17:07
19/38 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban alapvető a hűség és az, hogy mindkét fél kiveszi a részét a házimunkából. A gitározás személy szerint nekem bejönne, mert a művészetek minden formája vonzó számomra, de önmagában még egy barátsághoz is kevés lenne. Aztán mások számára teljesen érdektelen hobbi.
20/38 anonim válasza:
18: Hát akkor ráérsz.
Majd megtetszik valaki és rástartolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!