Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket meg lehet fogni azzal, ha egy pasi jó a konyhában, elmosogat, tud gitározni és énekelni, valamint hűséges?
Így gondoltam megkérdezem, hogy a lányoknál jelent -e plusz pontot. De hogy a többi kommentre is kitérjek.
Nem, nem gondoltam, hogy előadom magamat, hogy cringe legyen, mert az oda-vissza annak minősül számomra is.
Hűség, tényleg alap egy kapcsolatban. Viszont mivel csak gimnáziumi tapasztalatom van, abból kiindulva a lányok 85%-a a bunkó fiúkat szerette, akik persze mind megcsalták őket.
Mosogatás főzés alap valakinek, viszont sok helyről tudok, ahol a férfi nem segít be a házimunkában.
De, hogy rossz tulajdonságomra is kitérjek.
Rágom a körmöm / féltékennyé lehet tenni, de nem hisztisként / minimálisan feltudnak húzni az értetlenek és egyre jobban, minél hülyébb az illető. (Pl. Elmesélek valamit teljesen érthetően, de mindig van valaki, aki már az elején elakad és kezdhetem elölről).
"Viszont mivel csak gimnáziumi tapasztalatom van, abból kiindulva a lányok 85%-a a bunkó fiúkat szerette, akik persze mind megcsalták őket."
Plusz a "friendzone", és ennyi. Innentől nem akarnálak a közelemben.
Szóval még sosem volt barátnőd. Akkor honnan tudod hogy hűséges vagy?
Én eddig az összes 8000-nél magasabb hegyet megmászat azok közül, amelyiket megpróbáltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!