Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fut előlem?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy van egy pasi akivel egyidősek vagyunk. A Facebookon egy éve húzzuk egymás agyát, írásban teljesen jó de valamiért fél személyesen találkozni. Fut előlem mintha félne... Miért van ez? Hogy beszélhetnék vele erről? Jaa és 25 évesek vagyunk

2021. jan. 29. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Fejtsd ki fő kérdésed alatt mit értesz. Nem olvastam hogy bármelyikőtök felhozta volna találkozót.

Ha volt felvetés, nem ártana feltüntetni hogy teljesebb képet kapjunk.

Ha nem volt felvetve, akkor az első kérdésed máris más színt kap.

2021. jan. 30. 00:06
 2/12 Savlekotő ***** válasza:
58%
Egy éve,csoda h nem tiltott még le,azért fut mert tapadsz rá mint egy pióca..
2021. jan. 30. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát csak simán kérdezd meg, hogy mit gondol rólatok, miért nem kezdeményezett. Jobb lesz, ha tudod, és legalább tovább tudsz lépni, ha nem akar tőled semmit (sajnos mint pasi, erre tippelek). Én már léptem volna a helyében rég.
2021. jan. 30. 00:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem futok utána egyáltalán... Ő akart kétszer találkozni de valami miatt fél vagy nem tudom...
2021. jan. 30. 00:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Kismillió oka lehet... ez kb. mint a kamusok, vagy a ghostingolók. Csak hogy pár okot mondjak: élőben teljesen más mint a magáról lefestett kép és kiderülne a turpisság, az is lehet nem független és beéri a virtuális flörtölgetéssel, csak a neten nagylegény de élőben tugyimutyi meg még van 50 különböző ok.

Teljesen mindegy az ok - te nem tudsz rajta változtatni. Ha élőben nem találkoztok addig csak egy fantom az illető nem valós személy.

2021. jan. 30. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

2 hete beszélgetek egy pasival és már bosszant, hogy nem találkozunk.

1 év?? Basszus, ez hogy lehet?

2021. jan. 30. 01:38
 7/12 anonim ***** válasza:

#Kérdező: Írtad hogy kétszer akart találkozni. Miért nem valósult meg?

És te hányszor említetted konkrét hellyel, időponttal hogy szívesen találkoznál vele? Hogy reagált rá - feltéve hogy volt mire

2021. jan. 30. 02:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, flortoltem chaten meg anno de csak azert mert jolesett, a csaj annyiszor hivott at magahoz hogy megszamolni se tudtam... De persze nem tetszett annyira hogy at is menjek...
2021. jan. 30. 06:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy
2021. jan. 30. 07:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy neki szimpi, csak elüti veled az időt, mert jó beszélgetőtárs vagy. Én is csináltam ilyet. Mondjuk ott a csaj egy idő után foglalt lett, és elég fura is volt, mintha nem lett volna komplett, de bizonyos témákról jól eldumáltunk.
2021. jan. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!