Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam, de eliszkolt előlem? Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Van egy lány, akit már egy ideje ismerek. Mondhatni jó volt az esetet megelőzően a kapcsolatunk. Az utóbbi időben megtetszett. Egyébként egy visszahúzódó lányról van szó, ezért is gondoltam úgy, hogy a magam módján megpróbálom randira invitálni.
Mikor úgy adódott az alkalom, véleményem szerint kellően határozottan, nem félreérthető módon és végképp nem bunkó stílusban megkérdeztem tőle, hogy a hétvégén lenne kedve mondjuk moziba, színházba vagy bárhova, amit szeretne beülni?
Erre fel nagy nehezen kinyögte, hogy majd meglátja. Ezt követően számomra érthetetlen módon hátat fordított és szabályszerűen elmenekült.
Azóta látványosan kerül. Én igazán kínosnak találom az egész helyzetet. Írtam neki facebookon, de még csak válaszra sem méltatott.
Nem tudom ezt elfelejteni, sem pedig magamban tartani. Mit csinálhattam rosszul? Tudom, hogy nem vagyok egy álompasi, de azért egy korrekt visszautasító szöveget legalább megérdemeltem volna. Vagyis úgy érzem. Tudhatta, hogy nem fogok megharagudni és értek is a szóból.
Eddig legalább úgy ahogy, de elutasítottak. Most kezdem azt érezni, hogy már ehhez sem vagyok elég. A kincstárinak nem nevezhető optimizmusom végképpen oda, akárcsak az önbizalmam.
Szerintetek mi a teendő?
Ha zárkózott és visszahúzódó típus, akkor nagyon türelmesnek kell lenni vele, és sokat beszélgetni. Lelkileg instabil és bizonytalan, illetve rettentően zavarban lehet.
Azt mi nem tudhatjuk hogy rosszul csináltál-e valamit, mert nem voltunk ott. De biztosan nem a te hibád. Tudja ő hogy vele van baj. Nem igazán tudnak megnyílni, ahhoz nagyon nagy bizalom kell nekik, mert már valamiért sérült a lelkük. Akár rossz nevelés miatt, rossz családi körülmények miatt, akár gyerekkori megáláztatás, sérelmek, gúnyolódás végett. Vagy egy nagy csalódás végett, illetve, ezek keveréke.
Hány éves a lány, nő?
Azt ki kellene deríteni, hogy közömbös vagy-e számára, vagy sem.
Volt már kapcsolata?
Mennyire ismered?
Tudtommal még nem volt párkapcsolata.
A történtek alapján szerintem közömbös vagyok számára.
Ha van közös ismerősötök, kérd meg hogy kicsit puhatolózzon. Bár, ezt még előtte lett volna érdemes. Már ha tényleg van közös ismerős.
Kérdezd meg hogy miért kerül, szeretnél választ kapni erre. Mond el neki hogy tetszik neked és szeretnéd megismerni.
Nem biztos hogy közömbös vagy számára, lehet hogy fél, bátortalan. Ezt csak ő tudja egyedül.
Ejjmár... ekkora nyuszit. Hahaha! :)
Hagyd, hadd fusson! Ne kergesd, mert csak még messzebbre szalad.
#6 Szerintem meg semmiképpen se puhatolózzon közös ismerőstől. Ha ennyire zárkózott lányról van szó, akkor kizárt, hogy szeretné, ha egy 3. felet is beavatnának a dologba. Ez amúgy is csak kettőjükre tartozik.
A làny vagy fél egy párkapcsolattól vagy más tetszik neki vagy tényleg nem tud (egyelőre) többet elképzelni veled a barátságnál. Szerintem a körülményekhez képest próbálj meg barátságos és kedves maradni hozzá. De ne is nyomulj, ne is puhatolózz! Csak próbáld meg legalább addig visszacsinálni a kapcsolatotokat, ahol tartottatok. Utána pedig meglátod, hogy hogyan tovább. Mindenesetre ezt most ne erőltetsd szerintem, csak próbálj meg azon lenni, hogy ne is mérgesedjen el a viszonyotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!