Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a valóságnak megfelelő a megfigyelésem, miszerint a lányok azzal jönnek össze aki randira hívja őket és nem azzal, aki tetszik nekik?
Figyelt kérdés
Hol marad így a szerelem?2016. ápr. 4. 19:43
1/18 anonim válasza:
Hol láttál te ilyet ?? Mert én csak azt látom hogy valóban azzal jönnek össze aki randira hívja őket éééééés szép magas és izmos esetleg jóképű is...
3/18 A kérdező kommentje:
Tapasztalat
2016. ápr. 4. 19:56
4/18 A kérdező kommentje:
Általában a lányok (és sok fiúra is igaz) nem azzal jön össze akibe szerelmes.
2016. ápr. 4. 19:56
5/18 anonim válasza:
Biztos van ilyen, én nem tudnék összejönni olyannal, akibe nem vagyok szerelmes.
6/18 anonim válasza:
Azzal jönnek össze, aki randira hívja őket ÉS tetszik nekik.
7/18 anonim válasza:
Aki nem tetszik nekik azzal el sem mennek randira. Nem baj, gyerek? :) Nem hogy még össze jönnének vele.
8/18 anonim válasza:
10 honapja vagyok szerelmes viszonzatlanul. Szep is lenne, ha attol kezdve olbe tett kezzel, becsukott szemekkel/fulekkel jarkalnek. :)
23L
9/18 anonim válasza:
Ha valaki csak "simán" tetszik (és ez viszonzatlan), akkor mégis hogy a fenébe jöjjek vele össze? Viszont aki randira hív abból még simán összejöhet valami. (Persze csak akkor megyek el vele ha szimpatikus a pali.)
10/18 anonim válasza:
szerintem azt akarja a kérdező kihozni, hogy a lányok a bátorságot díjazzák jobban, és itt most majdnem mindegy a külső.
és hasonlót énis láttam. A lány nem mutatott jeleket, semmit, gyakran nem volt rám ideje, aztán eléálltam - 3 nap mulva ő irt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!