Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy ilyen nőnél? Hívjam randira?
Egy multinál vagyok portás biztonsági őr féle. Nem vagyok szuper pasi de rossz sem. Sportos izmos átlagos arcú vagyok.
Van egy nagyon csinos fekso5 vezető 29 éves nő aki nagyon bejön. De nagyon gazdag lehet felső kategóriás mercivel jár igazi bussines nő. Mindig mosolyog rám volt hogy beszélgettünk is kicsit.
Kollégám szerint nagy esélyem van mert szingli és biztos azért mert ilyen sikeres nőktől akik ennyire csinosak, félnek a pasik. Ezért jó ötlet ha szomszédos Kati mami falatozójába meghívóm vacsorázni?
Próbáld meg!
Elképzelhető, hogy ő is csak egy "normális" férfire vágyik, aki nem a pénzét nézi, és van bátorsága kezdeményezni nála. Persze ezt csak akkor tudod meg, ha megpróbálod!
Én viccesnek tartanám a "Kati mami falatozójába" hívni, főleg ha ez humorosan van előadva és tényleg jó a kaja! Ha van a nőben egy kis nyitottság, akkor menni fog.
Ha komoly a kérdés, akkor hívd, mit veszthetsz? Ő is ugyanolyan nő, mint a takarító, csak szerencsésebben alakult/alakította az életét.. :)
/Tartok tőle, hogy ez is csak azért lett kiírva, hogy vitát kezdeményezzen, hogy a nőknek csak a pénz kell./
Próbáld meg!
Legrosszabb esetben nemet mond, legjobb esetben lesz egy csodás vacsitok Kati maminál, amit újabb randi követhet
Őszintén, szerinted hogyan lett felsővezető? Szopott, nyalt, gombot varrt. Soha az életbe nem fog összejönni egy portással, mert onnantól kezdve oda a full egzisztenciája. Ezeket a nőket húzogatja a többi felsővezető, azért szingli.
Nehogy azt hidd, hogy a szakmai hozzáértése miatt lett 29 évesen felsővezető egy jó nő. Ahhoz normál esetben kellene legalább 15-20 év.
Ezek a szélsőségek mindig itt a gyakorin buggyannak ki érdekes módon... XD
Kati mami falatozója jó hely, ott van a csodaországban a nyúl ürege mellett nem sokkal. Oda én is szívesen elvinnék egy 29 éves felső vezető nőt. Jaj bocsánat, a feminácik nagy betűkkel írják: tehát NŐT!
"A való életben az ember némi ésszel, megfelelő anyagiakkal és határozott, talpraesett hozzáállással simán elérheti a célját nőként is."
Ezt vagy te se gondolod komolyan, vagy soha nem dolgoztál még. A való életben egy bizonyos szinttől felfelé - nemtől függetlenül - már csak szopással és nyalással lehet eljutni, ez lehet szó szerint és átvitt értelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!