Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hivatásosként lehet esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?

Figyelt kérdés

Prostituáltként dolgozom 2 éve.

Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.

Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.

A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.

A szexben is nagyon jó.

Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.

Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.

Szerintetek?

2021. jan. 29. 21:03
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
7 pontosan nekem is hasonló érzéseim támadtak(hogy itt valami sántit).Én is prostiztam régen de már nem.Szerintem önmagában attól még nem lehet valaki minőségi férfi mert elhalmozza ajándékkal a nőt.Meg ismeri az illemszabályokat.Persze prostizhat meg lehet decens de ahhoz más kvalitás is kell.Nyilván ha család mellett tolja akkor már nem minőségi férfi.
2021. febr. 7. 17:05
 52/54 anonim ***** válasza:
Gusztustalan hogy próbálják segiteni hogy hogyan használja ki a férfit .Pl egyes komment.De most őszintén miből akarsz élni ha feladod a szexmunkát?Ezen gondolkodtál?Vagy tartson el a decens férfi?
2021. febr. 7. 17:09
 53/54 anonim ***** válasza:
91%
Megdöbbennél, ha tudnád, hogy hány férfi szeretné inkabb azt, hogy a felesége párja otthon legyen, felesegnek, anyának, és ne dolgozzon. Nálunk ezen néha megy a vita. Nem kéne dolgoznom, ha nem akarnék, de én szeretek dolgozni -
2021. febr. 7. 17:17
 54/54 anonim ***** válasza:
89%
52# tartsd el te ha már egyszer itt kampányolsz mellette oldalakon keresztül 😂
2021. febr. 7. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!