Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?
Figyelt kérdés
Prostituáltként dolgozom 2 éve.
Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.
Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.
A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.
A szexben is nagyon jó.
Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.
Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.
Szerintetek?
2021. jan. 29. 21:03
51/54 anonim válasza:
7 pontosan nekem is hasonló érzéseim támadtak(hogy itt valami sántit).Én is prostiztam régen de már nem.Szerintem önmagában attól még nem lehet valaki minőségi férfi mert elhalmozza ajándékkal a nőt.Meg ismeri az illemszabályokat.Persze prostizhat meg lehet decens de ahhoz más kvalitás is kell.Nyilván ha család mellett tolja akkor már nem minőségi férfi.
52/54 anonim válasza:
Gusztustalan hogy próbálják segiteni hogy hogyan használja ki a férfit .Pl egyes komment.De most őszintén miből akarsz élni ha feladod a szexmunkát?Ezen gondolkodtál?Vagy tartson el a decens férfi?
53/54 anonim válasza:
Megdöbbennél, ha tudnád, hogy hány férfi szeretné inkabb azt, hogy a felesége párja otthon legyen, felesegnek, anyának, és ne dolgozzon. Nálunk ezen néha megy a vita. Nem kéne dolgoznom, ha nem akarnék, de én szeretek dolgozni -
54/54 anonim válasza:
52# tartsd el te ha már egyszer itt kampányolsz mellette oldalakon keresztül 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!