Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hivatásosként hol találhatnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásosként hol találhatnék lakást erre a célra?

Figyelt kérdés
Igaznak vélt sztorik alapján hallottam, hogy lehet úgy lakást találni (albérletet) hogy kifejezetten erre a célra. Na de az ember mégse megy csak úgy oda egy lakás tulajdonoshoz hogy figyelj, erre és erre akarom használni a lakást...
2020. júl. 18. 23:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
ntem direktben nem hirdetheti így a lakást senki, de végül is ha kiveszed ha óvatos vagy nem jönnek rá hogy mit csinálsz ott. Az meg hogy mikor mész oda a te dolgod. Remélem találsz valami jó helyet! 41 f
2020. júl. 18. 23:30
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Erre a célra apart lakást szoktak bérelni. Magyarán csak alkalmanként fizetsz és nem tartós bérletet.
2020. júl. 18. 23:31
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Senki nem fog neked ilyen célra lakás kiadni, mert prostitúció elősegítésének minősül.
2020. júl. 19. 08:26
 4/19 A kérdező kommentje:

2019 nevű felhasználó írta nekem:

"mit játszod a picsádat egy csóró qurva vagy

nem tudsz nekem írni te drogos prosti, letiltottalak."

Szóval üzenném neki, nem vagyok drogos, soha nem drogoztam, de köszi ezt a feltevést. Mindezt a kedves hangsúlyt azért kaptam, mert a "remélem 50 kg alatt vagy" kommentjére azt válaszoltam, hogy ne haragudj de nem ügyfeleket keresek itt, hanem lakást.

Ezek után csak azt remélem megtalálod a hozzád való "drogos prostit" és jól kizsebel téged és meglóg, amíg te tisztítod férfiasságodat az action előtt... feltéve ha szoktál ilyesmit. :)

2020. júl. 19. 12:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátenném, én is könnyen pofáznék fotelharcosként, alig lehetsz több mint 12, ez a "hehe, letiltottalak, nem tudsz írni" a világ leggyerekesebb megnyilvánulása. Egy örömlányhoz fel kell nőni, csak mondom.
2020. júl. 19. 12:22
 6/19 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ha valóban lakást keresel a dugásokhoz, akkor azt csak igényes lakásban végezheted, mert a kuncsaftok nem szeretnek rosszabb helyre menni, mint az otthonuk!

A mai világban a légkondi pl. elengedhetetlen, egy jó fürdőszoba, normális környék a minimum.

A főbérlőre nem tartozik hogy mivel keresed a kenyered, de vannak olyanok, akiket ez nem zavar, csak egy picivel többet fog kérni...

Melyik városban keresel lakást különben?

2020. júl. 20. 22:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Itt egy "üzleti modellt" kell kitalálnod erre, ami nagyban függ a jelenlegi helyzetedtől, hogy mit engedhetsz meg.
2020. júl. 20. 23:56
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha ezt az utat választod, előbb-utóbb az leszel.

És nem, nem kell felnőni egy öröm(khmkva)lányhoz, mert egy egészséges felnőtt ember nem egy széthasznált ge.i-től csurgó redvás lyukat akar tömni, ezt csak az aberrált állatok élvezik.

2020. júl. 21. 00:02
 9/19 A kérdező kommentje:
Jólvan okoska, nem kérdeztem mit gondolsz az életvitelemről... :)
2020. júl. 21. 01:39
 10/19 A kérdező kommentje:
Különben meg álomvilágban élsz, rengetegen mennek örömlányhoz. És nem széthasznált ge**től csurgó redvás lyukam van, óvszert használok ugyanúgy mint bármelyik normális nő, és szoktam fürdeni (gondolom veled ellentétben) szóval nem redvás a "lyukam" kösz ;)
2020. júl. 21. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!