Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásosként hol találhatnék lakást erre a célra?
2019 nevű felhasználó írta nekem:
"mit játszod a picsádat egy csóró qurva vagy
nem tudsz nekem írni te drogos prosti, letiltottalak."
Szóval üzenném neki, nem vagyok drogos, soha nem drogoztam, de köszi ezt a feltevést. Mindezt a kedves hangsúlyt azért kaptam, mert a "remélem 50 kg alatt vagy" kommentjére azt válaszoltam, hogy ne haragudj de nem ügyfeleket keresek itt, hanem lakást.
Ezek után csak azt remélem megtalálod a hozzád való "drogos prostit" és jól kizsebel téged és meglóg, amíg te tisztítod férfiasságodat az action előtt... feltéve ha szoktál ilyesmit. :)
Az a helyzet, hogy ha valóban lakást keresel a dugásokhoz, akkor azt csak igényes lakásban végezheted, mert a kuncsaftok nem szeretnek rosszabb helyre menni, mint az otthonuk!
A mai világban a légkondi pl. elengedhetetlen, egy jó fürdőszoba, normális környék a minimum.
A főbérlőre nem tartozik hogy mivel keresed a kenyered, de vannak olyanok, akiket ez nem zavar, csak egy picivel többet fog kérni...
Melyik városban keresel lakást különben?
Ha ezt az utat választod, előbb-utóbb az leszel.
És nem, nem kell felnőni egy öröm(khmkva)lányhoz, mert egy egészséges felnőtt ember nem egy széthasznált ge.i-től csurgó redvás lyukat akar tömni, ezt csak az aberrált állatok élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!