Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hivatásosként hol találhatnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásosként hol találhatnék lakást erre a célra?

Figyelt kérdés
Igaznak vélt sztorik alapján hallottam, hogy lehet úgy lakást találni (albérletet) hogy kifejezetten erre a célra. Na de az ember mégse megy csak úgy oda egy lakás tulajdonoshoz hogy figyelj, erre és erre akarom használni a lakást...
2020. júl. 18. 23:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hol lehet igénybe venni a szolgáltatásaid kedves hölgy?
2020. júl. 21. 01:43
 12/19 A kérdező kommentje:
A lakás problémám miatt még sehol...
2020. júl. 21. 01:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha valamilyen oknál fogva fogva nem áll módodban a jelenlegi lakhelyeden kuncsaftot fogadni, akkor van a "csak nálad" opció is, amíg találsz kérót erre a célra!

De ez csak 1 tipp...

F

2020. júl. 21. 03:45
 14/19 anonim ***** válasza:

#7 vagyok, látom sikerült meg nem érteni amit leírtam úgyhogy kifejteni. Nem véletlen hogy nem mérnök vagy orvos lettél.

Ha nem tudsz olyan albérletet szerezni ahol csinálhatod ezt akkor más "üzleti modellt" kell keresni. Ezalatt azt értem, hogy úgy csinálod hogy ne kelljen lakás hozzá pl.: te mész házhoz, erotikus masszázs szalonba mész, webcamerázol, külföldre mész ahol bérelhetsz erre a célra házat vagy vannak legális bordélyok. Ezek közül nyilván vannak kényelmesebb megoldások is és tudod kombinálni is őket attól függően, hogy mennyire vagy ügyes. Aztán ha így kerestél annyit akkor vehetsz egy saját lakást erre a célra, ha sokmindent bevállalsz akkor szerintem hamar meglesz rá a pénzed bár nem vagyok otthon ebben.

És kicsit reagálok az előző kommenteidre. Oké, hogy sok lány csinálja de még annál is több nem úgyhogy ebből szerintem ne indulj ki. A "használt nejlonszatyor"-t nem feltétlenül a fizikai állapotára lehet érteni. Ezt átvittem lehet arra érteni, hogy a legtöbb férfi nem óhajt magának ilyen nőt társnak amelyik mégis .... hát az meg olyan férfi is amit talán jobb ha kerülsz.

Prostitúciónak nincs nagy értéke mások szemében (miért is lenne?) így ne lepődj meg ha emiatt leszolnak. Másrészt viszont lehet nem árt egy kicsit kevesebb arrogancia a mivel azért erre nem igazán van büszkének lenni.

2020. júl. 21. 06:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Melyik városban kéne az albérlet?
2020. júl. 21. 09:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Budapesten.
2020. júl. 21. 10:54
 17/19 anonim ***** válasza:
ott nem tudok ilyenre alkalmas lakást.
2020. júl. 21. 14:09
 18/19 A kérdező kommentje:
És hol tudsz?
2020. júl. 21. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Esetleg Debrecenben.
2020. júl. 21. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!