Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hivatásosként lehet esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?

Figyelt kérdés

Prostituáltként dolgozom 2 éve.

Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.

Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.

A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.

A szexben is nagyon jó.

Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.

Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.

Szerintetek?

2021. jan. 29. 21:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
20%

Szánalmasak a női hszek itt amikor a többi nőt szidják mert azt hiszik férfiak írták a prostiellenes véleményeket

Tulajdonképpen saját magukat ócsárolják itt a nyomorultak, nagy igyekezetükben

Csak így tovább csajok!

2021. jan. 31. 23:11
 42/54 A kérdező kommentje:
Igen, "Frici" választhat, vagy hozom én a házasságba X millió forintot (egy nagyobb összeget, amit egy életen át is nehéz megkeresni) és elfogadja, mit csináltam évekig, számomra nincs tabu szexuálisan, maximálisan kiéltem magam .. vagy választ egy másikat, egy *szűz* lányt, tized ennyi szexuális tapasztalattal, tized ennyi anyagi háttérrel, és együtt közösen, hitellel egy 2 szobás lakásban folytatják.
2021. febr. 1. 14:16
 43/54 A kérdező kommentje:

Az illetőnek, akiről a kérdés szólt, eme szándékom elvetettem..

A munkája - nem gazdag (!) (írták így, Svédország stb.) - hanem egy jól fizető biztos, a mai politikában nagyon biztos állása van, de nagyon kevés szabad ideje van, nekem nem, őszintén, nem partner.

Egy férfi, aki gyakorlatilag nappal 2-3 órára van otthon maximum - amikor nem dolgozik és nem is alszik, nem alternatíva. Ezt, hivatásos - vagy nem - én sem akarom magamnak.

2021. febr. 1. 14:25
 44/54 anonim ***** válasza:
73%
Ha hozzád jár, feltételezem Nős. Szóval nem hiszem
2021. febr. 6. 15:23
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

43: Nincs bajom a hivatásosokkal, de te sem gondolod komolyan, hogy azért mert pénzért elsülnek benned 500an, bármiben több vagy egy szűz nőnél :D

Normális embert nem az anyagi háttér fogja érdekelni, különösen nem ilyen módon megszerzett "vagyon".

2021. febr. 6. 15:26
 46/54 anonim ***** válasza:
51%

Kamukerdes. A lanyok nagyon jo emberismerok, nagyon sok elettapasztalattal is rendelkeznek.

Es amugy vendegek nagyon gyakran szeretnek bele oromlanyba, barmilyen tarsadalmi retegbol. Forditva is elofordulhat, de nem, nem a gyakorikerdeseken ker tanacsot.

2021. febr. 6. 15:58
 47/54 anonim ***** válasza:
75%

Milyen alapon irod hogy minden no eljatszik a gondolattal hogy prostinak all?!

Hat rohadtul nem. Akit tisztessegesen neveltek az elmegy dolgozni, kepzi magat es nem kell azon gondolkodnia, hogy vajon egy ferfi osszejonne-e vele ha megvan a kozos szimpatia. Pontosan azert nem kell gondolkodnia ezen mert tisztesseges eletet el es nem a seggevel keres penzt.

Milyen vonzo is az amikor egy olyan szajat csokolhatnak amibe mar 500+ ferfi beleelvezett, igaz?

Azt az esetet tartom nokent elfogadhatonak a rovid tavu prostisagra amikor egy no egyedulallo, nem tud enni adni a gyerekeinek mert nincs penze es nem tud maskepp megelni. De nalad errol szo sincs.

De ha szerinted ennyire nincs szegyellnivalod, akkor gondolom a szuleid tudnak a foglalkozasodrol es buszkek rad.

2021. febr. 6. 17:24
 48/54 anonim ***** válasza:
95%

Szia, én nem ítélkezek, mindenki úgy éli az életét, ahogy tudja. A kérdésedre pedig az a tanácsom, hogy legközelebb ne fogadd el tőle a pénzt. Ha kérdi miért, mondd azt, hogy olyan jól érezted magad vele, hogy nem tartod illendőnek ezért pénzt kérni. És így tovább, csak lassacskán. A férfiak szeretik különlegesnek érezni magukat. Bár én még soha nem voltam fizetős lánnyal, de biztos nekem is legyezgetné a hiúságomat.

Na sok sikert.

2021. febr. 6. 18:46
 49/54 anonim ***** válasza:
Gondolod egyenrangu lennél vele ill hozzá felérsz?
2021. febr. 6. 19:13
 50/54 anonim ***** válasza:
91%
#49 a kérdező örömlány,az úriember pedig a vendége.Aki,feltételezhető házas vagy szimplán foglalt.Ha nem lenne kereslet,nincs kínálat.Semmivel sem több a faszi,mint a kérdező.Szerintem ne nagyon közeledj felé! Ritka,hogy ilyen kapcsolat zökkenőmentes lenne,a szexen kívül nem hinném,hogy bármit is akarna.Inkább igyekezz ebből kilépni minél hamarabb a saját érdekedben! Előbb utóbb így kifogsz égni teljesen!
2021. febr. 7. 00:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!