Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?
Prostituáltként dolgozom 2 éve.
Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.
Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.
A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.
A szexben is nagyon jó.
Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.
Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.
Szerintetek?
Szánalmasak a női hszek itt amikor a többi nőt szidják mert azt hiszik férfiak írták a prostiellenes véleményeket
Tulajdonképpen saját magukat ócsárolják itt a nyomorultak, nagy igyekezetükben
Csak így tovább csajok!
Az illetőnek, akiről a kérdés szólt, eme szándékom elvetettem..
A munkája - nem gazdag (!) (írták így, Svédország stb.) - hanem egy jól fizető biztos, a mai politikában nagyon biztos állása van, de nagyon kevés szabad ideje van, nekem nem, őszintén, nem partner.
Egy férfi, aki gyakorlatilag nappal 2-3 órára van otthon maximum - amikor nem dolgozik és nem is alszik, nem alternatíva. Ezt, hivatásos - vagy nem - én sem akarom magamnak.
43: Nincs bajom a hivatásosokkal, de te sem gondolod komolyan, hogy azért mert pénzért elsülnek benned 500an, bármiben több vagy egy szűz nőnél :D
Normális embert nem az anyagi háttér fogja érdekelni, különösen nem ilyen módon megszerzett "vagyon".
Kamukerdes. A lanyok nagyon jo emberismerok, nagyon sok elettapasztalattal is rendelkeznek.
Es amugy vendegek nagyon gyakran szeretnek bele oromlanyba, barmilyen tarsadalmi retegbol. Forditva is elofordulhat, de nem, nem a gyakorikerdeseken ker tanacsot.
Milyen alapon irod hogy minden no eljatszik a gondolattal hogy prostinak all?!
Hat rohadtul nem. Akit tisztessegesen neveltek az elmegy dolgozni, kepzi magat es nem kell azon gondolkodnia, hogy vajon egy ferfi osszejonne-e vele ha megvan a kozos szimpatia. Pontosan azert nem kell gondolkodnia ezen mert tisztesseges eletet el es nem a seggevel keres penzt.
Milyen vonzo is az amikor egy olyan szajat csokolhatnak amibe mar 500+ ferfi beleelvezett, igaz?
Azt az esetet tartom nokent elfogadhatonak a rovid tavu prostisagra amikor egy no egyedulallo, nem tud enni adni a gyerekeinek mert nincs penze es nem tud maskepp megelni. De nalad errol szo sincs.
De ha szerinted ennyire nincs szegyellnivalod, akkor gondolom a szuleid tudnak a foglalkozasodrol es buszkek rad.
Szia, én nem ítélkezek, mindenki úgy éli az életét, ahogy tudja. A kérdésedre pedig az a tanácsom, hogy legközelebb ne fogadd el tőle a pénzt. Ha kérdi miért, mondd azt, hogy olyan jól érezted magad vele, hogy nem tartod illendőnek ezért pénzt kérni. És így tovább, csak lassacskán. A férfiak szeretik különlegesnek érezni magukat. Bár én még soha nem voltam fizetős lánnyal, de biztos nekem is legyezgetné a hiúságomat.
Na sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!