Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hivatásosként lehet esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?

Figyelt kérdés

Prostituáltként dolgozom 2 éve.

Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.

Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.

A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.

A szexben is nagyon jó.

Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.

Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.

Szerintetek?

2021. jan. 29. 21:03
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
84%

Gondold at,h lehetne ezt talalni. Ha o nem akar veled ugy osszejonni (konoly kapcsolat),akkor h csinald,h ne veszisd el ugyfelkent.

Szerintem csak siman hivd el setalni egy delutan sot kozben egyetek vmit (egy padon vagy seta kozbe)

Ebbol azert levagna szerintem valamennyire. De megse lenne ciki,ha visszautasitana.

N

2021. jan. 29. 21:07
 2/54 anonim ***** válasza:
90%

Hát, ha komolyan gondolod is, akkor is elég nehéz eset szerintem. Már a foglalkozásodat tekintve. Ehhez őt kellene ismerni, hogy tudd, számára ez mennyire okoz gondot. Próbálj meg nála tapogatózni, és ha őt ez nem zavarja, akkor vesd fel neki, hogy esetlegesen találkozhatnátok a munkádon kívül is. Ehhez az kell, hogy ő is legyen nyitott.

Sok sikert!

2021. jan. 29. 21:08
 3/54 anonim ***** válasza:
89%
Esélytelen...
2021. jan. 29. 21:16
 4/54 anonim ***** válasza:
46%
Ha ilyen mint ahogy írod, miért pont egy prostival akarna összejönni?
2021. jan. 29. 21:18
 5/54 anonim ***** válasza:
60%

4:

K*rvabol lesz a legjobb feleség.

2021. jan. 29. 21:21
 6/54 anonim ***** válasza:
61%
5# hát én nem jelennék meg egy prostival sehol pedig nincs extra munkám,és extra elvárások sem.Szép lenne ha megismernék itt, ott.
2021. jan. 29. 21:24
 7/54 anonim ***** válasza:
97%
Prostizni van ideje de ismerkedni nem? Hagyjuk mar. Ezek a legdecensebb uriemberek szoktak csalad mellett felrekefelgetni.
2021. jan. 29. 21:26
 8/54 anonim ***** válasza:
84%

Bakker, pont egy ilyen nő tapasztalata érdekelne engem!

Kérdéseim a kérdezőnek:

Ez előfordul veletek, hogy vonzódtok a "vendég"-hez?

A te eseted egyedi?

Cserébe elárulom hogy én vendégként jópár prosti esetében egyikbe sem szerettem bele igazán soha, de esélye néhánynak akkor lett volna ha ők maguk próbálkoztak volna

Vendégként ugyanis nem éreztem helyénvalónak többet akarni a szexnél. Ha valakihez kötődni kezdtem, inkább odébbálltam mégha fájt is.

2021. jan. 29. 21:34
 9/54 anonim ***** válasza:
82%
#1 Na neee, azért ennyire nem lehettek gyávák, hogy még egy prosti esetében is azt latolgatjátok, hogy hogyan másszon rá a kuncsaftra úgy, hogy visszautasítás esetén se égjen be :D :D (Miközben ugye a férfi az legyen bátor, határozott, egyenes, elszánt stb.)
2021. jan. 29. 21:48
 10/54 Noren1989 ***** válasza:
100%
Màr el is indult a fejemben a Priti vumen.
2021. jan. 29. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!