Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?
Prostituáltként dolgozom 2 éve.
Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.
Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.
A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.
A szexben is nagyon jó.
Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.
Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.
Szerintetek?
29# szerintem nem kioktatásnak szánta, csak leírta a tényeket. Lehet ezt szépíteni, de az igazság az, hogy lesz akinek belefér, lesz akinek nem.
Kérdező, ha lerohanod ezt a pasit, akkor benne van hogy soha többet nem látod, óvatosan kezdeményezz aztán meglátod ő hogy reagál a dologra. Sok sikert.
N
Nem értem, milyen alapon nézik le azok a pasik a hivatásosokat, akik igénybe veszik a szolgáltatást.
Annyira megy máig a kettős mérce. Szerintem irigykedtek rájuk, mert ők megtehetik, hogy így keresnek sokat.
Én megértem a kérdezőt, miért döntött így, amellett, hogy én rengeteget tanulok és szellemi munkából tervezek megélni. De nem nézem le őt ezért. Ez is egy opció, csak nagyon sokat kell tanulnod, hogyan fektesd be jó helyre azt a pénzt, hogy tényleg megalapozhasd vele a jövődet, ne csak elússzon.
Valóban egy jó lehetőség, ha megvan hozzá az adottságod. Sokat kereshetsz, de cserébe nem csak a saját gyomroddal és lelkiismereteddel kell megbékélned (ami saját értékrend, hozzáállás kérdése), hanem ahogy olvashattad itt, a hasonló irigykedő, begyöpösödött erkölcshuszár társadalom ítélkezésével is (akik egy része közben pont ingyen vagy pénzért csalja a párját). Személy szerint ezt tartom a dolog nehezebb felének.
Szerintem érdemes lenne elgondolkodnod, meddig akarod ezt csinálni. Szállj ki minél hamarabb, mert lehet, észrevétlenül, de lelkileg is tönkremehetsz benne. Valószínűleg így a kiszemelted is másképp (is) tudna látni. Ha meg randira kerül a sor,elmondhatod neki az okaidat.
Egyébként szoktatok beszélgetni? Ha úgy látod, vevő rá, megnyílhatsz neki jobban. És akkor láthatod, hogy áll hozzád, van-e hely számodra az életében, vagy csak szexet akar, és nem kíváncsi rád.
32# igazad van mindenki irigykedik egy prostira.
És írod hogy rengeteget tanulsz? Hát...
Nő
32# nem veszed észre hogy jórészt a csajok nézik le (itt is) a prostikat?
Pedig egyértelmű, kivehető a válaszokból
Nincs olyan nő, aki ne játszana vagy játszott volna el ennek a gondolatával.
Akinek megvan hozzá az adottsága és a bátorsága (!) az belekezd aztán vagy megy, vagy nem..
Akinek nincs meg hozzá az adottsága és/vagy bátorsága, nem próbálja meg pl - :
32# igazad van mindenki irigykedik egy prostira.
És írod hogy rengeteget tanulsz? Hát...
Nő
Remélem feltűnt hogy irónia.
Nekem eszembe se jutott ku_rv@nak lenni úgy néz ki én vagyok a kivétel. Sokkal többre tartom magam minthogy használják a testem.Lehet hogy az adottságod megvan, de normális életed nem biztos hogy lesz.
33#
Mert a fizikai munkás testét nem használják ki? Ugyanúgy a testével keres pénzt, az izmaival. Az énekes a hangjával. A színész a játékával... ééés, tegyük hozzá, sokszor a testével, pl akciófilmekben a szexi csaj kb ugyanúgy nyálcsorgatásra van. Minden munka a maga módján a munkavállaló kihasználása.
Szerintem álszent dolog elítélni. Mit árt neked? Ő dönti el, vállalja-e, ami ezzel jár. Két ártalma van: saját testi-lelki egészség, erre tud hatással lenni (védekezés, szűrések, kiégés ellen pszichológus, megfelelő hozzáállással belevágni, tudni hol a határ stb - de megjegyzem, egy programozó is könnyen kiéghet), a másik ártalom pedig ti, az ítélkezésetek. Kereslet miatt van kínálat.
Én azért nem ítélem el, mert nekem nem árt: nem versenyzünk a pasikért.
Igen, tanulok, mert úgy gondolom, ez csak fiatalon lenne opció, de mivel ilyen a megítélése, tuti nehéz lenne visszailleszkedni, illetve nem lenne a legtöbb vendéghez gusztusom. Emellett félek a kiégéstől, nekem fontos az érzelmi alap a szexben. Jó annak, akinek nem ejt sebet, magamról tudom, rossz hatása lenne. Amúgy aki meg úgy érzi, neki ez megéri, annak hajrá, nem állok az útjába. Könnyű neki. Ezt igenis lehet irigyelni. Egyszerűbb lenne valóban, ha nem hagyna mély nyomot az ember lányának lelkében az intimitás. De sivár is. Szóval fájdalmas, sebző tud lenni, de ettől mély, szép és értékes is az együttlét. Ha valaki nem így működik, akkor ő ezektől a bensőséges érzésektől esik el, de kevesebb fájdalom is éri. Vagy csak jól kezeli. Saját dolga.
#39: lehetnek ettől még értékes emberi tulajdonságai, lehet gondoskodó, szeretetteljes. Aki ingyen fekszik le sok emberrel, az miért jobb? Ő csak elkéri az árát. Saját szabad döntése, akinek nem tetszik, ne vegye igénybe. De igen, te, te normális vagy. Ő nem. Te, aki nem veszel emberszámba egy érző nőt, te vagy a rendes, jó ember. Ő meg csak egy rongy, akibe mások a farkukat mártják, mi? Empátia teljes hiánya. Talán az a gond, hogy lenézed a nőt, amiért azzal és olyan feltételekkel szexel, akivel akar. Mert mondjuk te ezt pasiként nem teheted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!