Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?
Prostituáltként dolgozom 2 éve.
Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.
Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.
A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.
A szexben is nagyon jó.
Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.
Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.
Szerintetek?
Minden esélyed megvan, ha régi kliens, és kedvel téged ....
A férfiak nagyon kreté..ek
Csak egy példát mondjak , hogy mennyire van esélyed, baratnöm, nekiallt penzes pasikat keresni , hirdetett es csak annak tette szét, aki pénzelte.
3 gyerekes anya volt, tinikorban szült, nem volt meg a gimnáziumja sem.
Ez volt 15 évvel ezelött.
Ma Stockholm elit negyedében lakik, egy norveg gyártulajdonossal, aki 9 évvel idösebb, tejben vajban füröszti. Házasok már rég .
Kliense volt. A pasi tanult is , gazdag is.
Vannak még kérdéseid?
A pénisz nem irástudó, azt nem érdekli , legyen gyakran felhajtható a szoknyád , ennyi és határ a csillagos ég
Viszont ha nem sikerülne a kérdezőnek csak egy szót mondanék:
Megszívtad!
De ez az általános , több ilyen esetet láttam ....
és
És elit körökben forgó férfiak akadtak horogra.
Ha a pasinak jó és odacsipi a fülét, akkor ki akarja magának sajátitani
Ilyen egyszeru
Ha nem tünt volna fel , amúgyis könnyuveru nök kelnek el leginkább, nem a szolid kis komoly kislányok.
Aki szétteszi, magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!