Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivatásosként lehet esélyem egy vendégnél?
Prostituáltként dolgozom 2 éve.
Van egy vendégem, kb. 12 évvel idősebb nálam.
Nagyon jól néz ki, de ami annál sokkal fontosabb: hihetetlen udvarias, jól nevelt, intelligens, decens.
A legudvariasabb férfi, akivel valaha találkoztam.
A szexben is nagyon jó.
Szingli 2 éve. Van egy rendkívül különleges munkája, ami miatt nem tud ismerkedni.
Ő nem tudja, hogy nekem bejön, én nem merem neki mondani.
Szerintetek?
Egészen más hivatásos vagyok, mint aki most képzeletben előttetek van.
Roma, közönséges, kicsit elhízott, festett hajú, szoláriumozott, műkörmös kiscsaj.. Ennek 100% ellenkezője vagyok.
Ezt a munkát nem azért csinálom, mert büdös nekem a "rendes" munka - vagy mert nem tudnék egy jobb helyen elhelyezkedni.
Azért csinálom, mert szeretném a jövőmet úgy megalapozni, hogy egyetlen férfi segítségére vagy támogatására ne legyen szükségem soha többet miután ezt abbahagytam.
Nem aranyásó vagyok, nagyon nem. Nem kell senkinek a pénze, és kitartott főleg nem tervezek lenni.
Nekem speciel egy vidéki nagyvàrosbéli, csinos, szöszke bombanő ugrott be a prostikról...
No, de sajna, nem sajna, itt annak ellenére, hogy lehet, hogy a làtogatóid is voltunk, attól még negatív megkülönböztetés fog érni.
Teljesen mindegy hogy nézel ki, attól még ugyanaz a funkciód, pénzért dugnak meg.
Más is meg tudja alapozni a jövőjét, mégsem ku__rv@.
Ez itt a különbség. De te ezt nem érted.
Más is meg tudja alapozni a jövőjét, mégsem ku__rv@.
Ez igaz. De nem olyan gyorsasággal és ha a ku__rv@ okos, jóval kisebb eredménnyel.
Büszke lehetsz magadra.
Egy okos nő nem lesz kur__v@ De nincs ezzel gond,
te ezt választottad, és fogadd el hogy nagyon sok pasi nem fogja a múltad vagyis jelened tolerálni. Amúgy hogy gondoltad? Összejössz ezzel a pasival aztán űzöd az ipart tovább?
Nem tetszik ez az ocsmány kioktatás a 26-28# részéről, márcsak azért sem mert a kérdező normálisan és őszintén tett fel kérdést, nem illik így ócsárolni
Az utolsó kérdése viszont nagyon is lényeges: mit tennél ha sikerülne összejönni vele, miképp folytatnád kérdező??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!