Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is szinte csak rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szinte csak rossz tapasztalatai vannak a tinderrel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Mivel a jelenlegi helyzetben eléggé korlátozottak a lehetőségek ismerkedés terén így gondoltam kipróbálom a tindert hátha sikerül szingliségemnek véget vetni. Nem vártam sokat az apptól de sikerült még így is fényévekkel alulmúlnia elvárásaimat (hozzáteszem főként nem az alkalmazással van a gondom hanem a rajta levő emberek hozzáállásával). Már minimum egy éve fent vagyok de konkrétan egyetlen egy emberrel sikerült a személyes találkozóig eljutni. Viszonylag sok matchem volt már viszont a legtöbb esetben már a legelső üzenetre sem jön válasz (normális szövegekkel szoktam índítani) vagy ha jön is akkor pár üzenetváltás után elhal a beszélgetés/eltűnik az illető. Sok esetben akármennyire is kreatívan nyitok a másik fél pár szavas flegma üzenetekkel lerendezi a választ és szinte sose kérdez vissza/nem mutat kölcsönös érdeklődést. Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után. Azt érzem hogy én sok időt és energiát befektetek a siker érdekében viszont a másik fél nem hajlandó ugyan ezt megtenni. Nektek is hasonlóak a tapasztalataitok vagy csak én küzdök mint malac a jégen?

Ui.: Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam (erről elfogulatlan megerősítéseket is kaptam) és úgy gondolom, hogy a belsőmmel, humorérzékemmel, személyiségemmel, stb sincs semmi komoly probléma.

2021. jan. 27. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a Tinderben egyetlen egy nagyon jó pozitívumot tudok felhozni, hogy nagyon jól lehet szűrni rajta az embereket, főleg nőként. Így nem lájkolgat meg küldözget neked üzenetet mindenféle nyomi, akivel soha nem beszélgetnél. Csak azokat dobja fel, akiket te is jobbra húzol. A Baddoo-ról sajnos pont ez miatt töröltem magam kb 10 perc után, mert elképesztő, mennyi roma, meg indiai, arabok, csöves, drogos belájkolt és küldözgette a nagyon intellektuális üzeneteiket, akik szépen szólva még írni sem tudtak.
2021. jan. 28. 12:56
 72/73 anonim ***** válasza:
100%
"Csak azokat dobja fel, akiket te is jobbra húzol" én ezt nem tapasztalom. De, ja a badoo azt férfiként is állítom, hogy egy gyűjtőhely, ahol mindenféle ember van.
2021. jan. 28. 12:58
 73/73 anonim válasza:
71%

Felejtős a Tinder. A legtöbb csaj csak magát mutogatja ott, vagy unaloműzésként van fent.

36 F

2023. ápr. 28. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!