Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szinte csak rossz tapasztalatai vannak a tinderrel? Többi lent.
Mivel a jelenlegi helyzetben eléggé korlátozottak a lehetőségek ismerkedés terén így gondoltam kipróbálom a tindert hátha sikerül szingliségemnek véget vetni. Nem vártam sokat az apptól de sikerült még így is fényévekkel alulmúlnia elvárásaimat (hozzáteszem főként nem az alkalmazással van a gondom hanem a rajta levő emberek hozzáállásával). Már minimum egy éve fent vagyok de konkrétan egyetlen egy emberrel sikerült a személyes találkozóig eljutni. Viszonylag sok matchem volt már viszont a legtöbb esetben már a legelső üzenetre sem jön válasz (normális szövegekkel szoktam índítani) vagy ha jön is akkor pár üzenetváltás után elhal a beszélgetés/eltűnik az illető. Sok esetben akármennyire is kreatívan nyitok a másik fél pár szavas flegma üzenetekkel lerendezi a választ és szinte sose kérdez vissza/nem mutat kölcsönös érdeklődést. Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után. Azt érzem hogy én sok időt és energiát befektetek a siker érdekében viszont a másik fél nem hajlandó ugyan ezt megtenni. Nektek is hasonlóak a tapasztalataitok vagy csak én küzdök mint malac a jégen?
Ui.: Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam (erről elfogulatlan megerősítéseket is kaptam) és úgy gondolom, hogy a belsőmmel, humorérzékemmel, személyiségemmel, stb sincs semmi komoly probléma.
"Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után."
Na igen, ilyenbe pl nem szabad belemenni. Maximum 2 hét után oldjátok meg a találkozót, vagy ha nem akar összejönni akkor jelöljétek be egymást facebookon hogy majd foyltatjátok ha alkalmas lesz az idő de nettó időpazarlás hónapokig dumálni találkozó nélkül.
Az a baj, hogy te lehetsz jo pasi (amugy megleptel), valamiert a masik fel tobbsege nem tesz bele az ismerkedesbe es nem erdekli a dolog annyira, mint teged.
Nem vagyok jo pasi, de van match em, beszelgeteseim. Viszont csak en viszem a beszelgetest. Soha nem erdeklodtek irantam, egy "hogy vagy?" Meg lassan luxus. Ha nem viszem, es pl teret hagyok a masiknak, nem akarok nyomulni, az ott meg is szakadt orokre, mert a masik fel nem viszi tovabb.
A kevesbe szep lanyok is ezt csinaljak.
Hát srác, idősebb vagyok, de ugyanez .....
Következő kategóriák vannak:
Két méterrel a föld felett lebeg a csaj és halandóhoz nem szól (tudnám kihez akkor)
Instagirl ..... ezt nem kell magyaráznom
Gyereke van ....
Együtt alszik a kutyájával.... (attól még nem leszek állatgyűlölő hogy nem bírom a lakásban az állatokat)
Bemutatkozás nulla , 1-3 képe van kint és semmi egyéb
Ugyanaz mint az előző csak kiírja még hogy a szia mizu felejtős (nyilván elképzelte ahogy George Clooney kopog az ajtón martinivel a kezében , anélkül meg no martini no party)
Van még az is akivel matchelsz, ír és töröl abban a másodpercben, elolvasni se volt időd amit írt :D
És van aki egyáltalán nem ír (tudom hogy a hentesnél nincs ennyi kolbász, de hát ha már matchelsz valakivel legalább egy szia t elereszthetne )
Tudom tinder rossz, de tekintve egy éve én is home officeban nyomom nekem is csak ez maradt....
Szerintem csilliárd oldalra regisztráltam már unalmamban de hát semmi (pedig előző barátnőmet is tinderről ismertem meg, de azóta kb mintha megfordult volna a világ annyira el vannak szállva maguktól a csajok, holott majdnem minden második ugyanúgy néz ki)
10 perc es valamelyik no lepontozott...🤦🤦🤦
Pedig igy tapasztalom, most azt, hogy sok no nem tud kommunikalni, hiaba pontozod le.
Tisztelet a kivetelnek.
33 es a travel addict rudtancosok a borospoharral?:D
badoot probaltam meg, de ott meg a beszelgeteseim 90% azzal kezdodik, hogy vele hogy elbantak a ferfiak, az osszes szemet es egy normalis pasi kell neki. De tovabb mar nem kommunikal rendesen, csak en, vagy ghostingol, eltunik orokre.
Nem értem, mi a probléma azzal, ha egy nővel matchelsz, és nem ír elsőkènt.
Én mèg be is írtam a bemutatkozómba, hogy aki x napig nem ír, azt törlöm. Minek legyen ott akkor? Nem fogok nőként ráírni, ez alap.
Sőt, a szia mizu-t is kiírtam, hogy mellőzzük. Ezzel sem értem, mi a probléma.
Ha akar valamit az illető, akkor vegye már a fáradságot, hogy egy igényes levelet írjon.
Ha pedig írt egy tök normális levelet, de kiderült valami kizáró tényező, akkor udvariasan visszautasítottam és elköszöntem. Nyilvàn ez sem oké, mert mi az, hogy visszautasítottam?
Én mèg be is írtam a bemutatkozómba, hogy aki x napig nem ír, azt törlöm.
Es mennyi energiaba kerulne, ha te irnal? Osszedol a gazdasag? Megreng a talaj?
Aztan nyafogtok, hogy nincs pasi. Pont ezt irtam, sok no jatszadozik, mert neki elvei vannak, majd nyafog mar ezen az oldalon is, hogy senkinek nem kell. Nem vagytok hajlandoak az ismerkedesbe beletenni semmit.
Nem elso uzenetrol van szo. Beszelgetes kozben, ti mindent a pasiktol vartok el. Ha o nem dob fel temat, mentek a kovi pasira.🤦
Full átlagos kinézettel, normális bemutatkozó szöveggel szerintem nem kell csodákat várni. Direkt előfizettem, hogy lássam egyáltalán kik lájkolgatnak de egy kezemen meg tudom számolni mennyi normális beszélgetés alakult. Találkozó eddig egyszer sem jött össze. Csak a külsőségeken alapszik az egész, sokan el sem olvassák szerintem amit írsz.
Direkt még olyat is jobbra húztam aki valóban nem volt túl szép de legalább beszélni hátha. De úgysem :)
F29
Azt kihagytam tényleg a felsorolásból, elvárja hogy szórakoztasd .... ő meg: aha igen nem ... :D
És én is így vagyok vele, aki nem ír egy nap alatt, nem is fog (igazából aki nem ír szinte 1 óra alatt az már nem is fog, de ne legyünk szigorúak) most legyünk őszinték, a telefonja mindenkinél nála van, egy sziát nem nehéz benyögni ha szörnyen elfoglaltak vagyunk akkor is, na ha ennyire se képes valaki már unmatchelem...
Az is teljesen jellemző , hogy én is belerakom az energiát a csajok meg játszadoznak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!