Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is szinte csak rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szinte csak rossz tapasztalatai vannak a tinderrel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Mivel a jelenlegi helyzetben eléggé korlátozottak a lehetőségek ismerkedés terén így gondoltam kipróbálom a tindert hátha sikerül szingliségemnek véget vetni. Nem vártam sokat az apptól de sikerült még így is fényévekkel alulmúlnia elvárásaimat (hozzáteszem főként nem az alkalmazással van a gondom hanem a rajta levő emberek hozzáállásával). Már minimum egy éve fent vagyok de konkrétan egyetlen egy emberrel sikerült a személyes találkozóig eljutni. Viszonylag sok matchem volt már viszont a legtöbb esetben már a legelső üzenetre sem jön válasz (normális szövegekkel szoktam índítani) vagy ha jön is akkor pár üzenetváltás után elhal a beszélgetés/eltűnik az illető. Sok esetben akármennyire is kreatívan nyitok a másik fél pár szavas flegma üzenetekkel lerendezi a választ és szinte sose kérdez vissza/nem mutat kölcsönös érdeklődést. Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után. Azt érzem hogy én sok időt és energiát befektetek a siker érdekében viszont a másik fél nem hajlandó ugyan ezt megtenni. Nektek is hasonlóak a tapasztalataitok vagy csak én küzdök mint malac a jégen?

Ui.: Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam (erről elfogulatlan megerősítéseket is kaptam) és úgy gondolom, hogy a belsőmmel, humorérzékemmel, személyiségemmel, stb sincs semmi komoly probléma.

2021. jan. 27. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
74%
#16: Most ezzel mi a probléma? Az, hogy őszintén elmondom, hogy a koromnál fiatalabbnak kinéző 30-as, diplomás férfiként nem akarok egyedülálló anyukák gyerekének a pótapja lenni, vagy nem szeretnék nyolc általánost vagy jobb esetben szakmunkást végzett cigánylányokkal, netán 50-nek kinéző 40 éves nőkkel ismerkedni? Amúgy meg mindenütt azt tapasztaltam, hogy pl. társkeresőkön átlagos férfiként hiába próbálok átlagos lányokkal ismerkedni, kb. esélytelen, mert nekik is csak a menő pasik kellenek, akik meg én kellenék, azok a cigányok, aluliskolázottak, meg a nálam idősebb nők. Most tényleg komolyan gondolja bárki is, hogy egy aluliskolázott emberrel meg tudnám értetni magam, és közös programokat (színházba, kiállításra járás stb.) lehetne csinálni? Vagy hogy 30-as férfiként egy lepukkant 40-es nőnek fogok udvarolni?
2021. jan. 27. 08:57
 22/73 anonim ***** válasza:
88%
Mint ahogy amugy is teszik? :D
2021. jan. 27. 08:57
 23/73 anonim ***** válasza:
45%

Hú a tinder az érdekes, majd kapod az ívet, hogy én is ott ismertem meg jóskapistát aki az életem párja.

Azt ne kérdezd, előtte jóskapista milyen minőségű nőkkel volt a Tinderen.

Hajrá :D

2021. jan. 27. 09:07
 24/73 anonim ***** válasza:
74%

#18 nem ezt tapasztalom. 500 pasi ír egy nőnek, és akivel randiztam, konkrétan mondta, hogy nem is tud, és nem is akar végignézni 500-at. Párat szúrópróbaszerűen kiválasztott, és közülük végül velem volt randizni. De aztán mondta, hogy ezelőtt drogos, lelakott, elhízott pasijai voltak. Pedig amúgy ő maga igényes, jó külsejű, értelmes(nek) tűnő nő volt. Tehát pont rácáfolt arra, amit te írtál. Nyilván van másmilyen is, de azt tapasztalom sok esetben, hogy a viszonylag jó nők a nagy válogatás után összejönnek valami tróger pasival, aki veri őket, stb. Persze, nem mindenki, de elég sok ilyet ismerek.

#17-es voltam.

2021. jan. 27. 09:11
 25/73 anonim ***** válasza:
91%

Én nő vagyok. Elég sok párom volt, volt, aki írt, aztán beszélgettünk. Nagy százalékuk nem is írt.

Ja a vicc az egészben, hogy kép nélkül voltam fent és elég sokan húztak jobbra, gondolom, kíváncsiságból. Miután adtam instát, vagy valamit sokan akartak találkozni, de a személyiségük nem volt túl megnyerő. Volt egy srác, elég helyes volt. Ő elvárta volna, hogy én utazzak el hozzá, mert ő nem hajlandó nőhöz utazni, amúgy is van helyben, ahhoz esetleg. Na ilyen hozzáállással rövidre zártam az ismerkedést és volt pár hozzá hasonló, vagy más problémákkal küzdő egyén. Nagy az Isten állatkertje.

Találkáig nem sokkal jutottam el, szám szerint három sráccal. Kettő ebből egyéjszakásra hajtott, úgyhogy velük nem jött össze.

Aztán egyszer meguntam, hogy ott van az a sok párom fölül és egy csomót töröltem, kevésre ráírtam. Aztán most az egyikkel vagyok éppen együtt.

Szóval nem lehetetlen, de elég rögös az út.

2021. jan. 27. 09:19
 26/73 anonim ***** válasza:
47%

"Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam"

Sajnálom, de nem vagy átlagon felüli srác.

Ha jól nézel ki egészen másfajta mértékű érdeklődést tapasztalsz Tinderen,mintha csak egy átlagos pasi lennél.

Én a jóképű barátaim tapasztalatai alapján írom ezeket a sorokat.Tömérdek mennyiségű match,amelyek még önmagukban nem jelentenének sokat,azonban amilyen mértékű érdeklődés váltanak ki.Tömérdek üzenet reakciók ,kérdések(!) a lányok részéről és számtalan személyes találkozó és kalandok,amelyekről a barátaim beszámoltak nekem egyértelműen megerősítenek abban ,hogy te nem nézel ki jó.

2021. jan. 27. 09:22
 27/73 anonim ***** válasza:
92%

#21 a “kivénhedt”, “lepukkant” 40-es kifejezésekkel van a gond.

Egyértelműen megalázó, ès ha ezt egy 30-as vagy 20-as olvassa, joggal feltételezi, hogy nem tiszteled a nőket, csak annak negédeskedsz, aki épp tetszik.

Mindenki lesz egyszer 40-es, mindenki megérdemli a tiszteletet attól, hogy neked nem tetszik, senki nem szeretné, ha így beszélnének róla, és nem sok intelligenciáról árulkodik a megnyilvánulásod.

Én 30 vagyok, úgyhogy nem vettem magamra kor alapján, de mint nő, igen.

2021. jan. 27. 09:44
 28/73 anonim ***** válasza:
4%
Itt pörögsz a hátadon mint egy szánalmas svábbogár tehát magadravetted. Amúgy harminc évesen bőven vénlánynak számítasz akinek lefőtt a kávé és eléggé frusztrálja a dolog.
2021. jan. 27. 09:53
 29/73 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező valamit rosszul csinálsz, én egy kb "jó átlagos" srác vagyok mégis 4 hónap alatt volt vagy 6 randim és lehetett volna több is, csak volt akivel nem akartam végül, és legalább 30 matchnek nem is írtam. Kellemes átlagos, normális lányok voltak mind.

Vagy a képekkel vagy a szöveggel lesz valami elcsúszás. A szöveg alapján normálisan írsz, van némi humorod stb szóval fura, hogy ennyire nem jött össze semmi

2021. jan. 27. 10:03
 30/73 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom, csak szerintem rég rossz, ha Tinderen (de akármelyik másik társkeresőn is) húdeűber átlagonfelüli szuper kiemelkedő tulajdonságúnak kell lenned, hogy bármiféle sikerféleséged legyen? Férfiként természetesen...

Élőben ismerkedni... erősen függ a körülményektől, pl. attól, hogy van-e lehetséges partner a környezetedben. Ha mondjuk olyan munkahelyen dolgozol, vagy az ismerősi körben, ismerősök ismerősei SEM tudnak lehetséges szóba jöhető, egyedülálló partnerről... Nakkor kampó... Esetleg elmehetsz valahová, de hová? Disco? Kocsma? Hah... Majd pont ilyen helyeken találod meg életed szerelmét... Most ráadásul kovid miatt meg még nehezebb (ha lehet egyáltalán a kiindulási pontnál is nehezebb).

Ezután ott az Internet. Az internet azzal az ígérettel (hazugsággal) kecsegtetett, hogy könnyebbé teszi (alternatívát nyújt) a társkeresést. Ehhez képest nemhogy könnyebb interneten ismerkedni (inkább szinte lehetetlen, lásd feljebb), de hihetetlen módon még az élőben történő ismerkedést is nehezebbé tette (nem írom le, hogy milyen társadalmi-felfogásbeli változások állnak ennek hátterében, mert keresztre feszítenek).

Hogy egy kis személyes tapasztalatot is írjak: Próbálkoztam a tizeséveim végén, a húszaséveimben, a harmincas éveim elején hagyományos társkeresőn (zöld logós, német székhelyű elit-nek hirdetett, illetve Magyarország piacvezető portálján is). Pénzlehúzás. 200 levelet megírtam (mint ugye kiderült, fölöslegesen) Ebből nagyon régen jött egy-két válasz, de később már annyi sem, néhány hétvége egyik napján ebéd után leültem és csak koptattam a billentyűzetet és az ujjamat, vacsoráztam, majd fojtattam, míg aludni nem mentem. A semmiért... Tinder? évente 1-2 match. Amikor egész véletlenül van egy "találat" akkor annak a többsége pár percen (max. órán) belül szét is válik. Akikre rá tudtam egyáltalán írni, azokkal eggyel sem sikerült személyes találkozóig eljutni (párszor pl. kiderült, hogy a lány több vasat tart a tűzbe (bár ahogy látom, ez az általános, szóval nem én voltam a peches.), és valaki "beelőzött", azaz mire élőben randizhattunk volna, valakivel összejött). Szóval ma már szinte sajnálom azt a néhány megabájt tárhelyet a 128 GB-ból, amit a Tinder elfoglal a telefonomról. Ma már csak azért hagyom fent, "megszokásból" húzogassam jobbra a csajokat, a magamutogató jónőket kifotózzam, hogy magányos estéimen legyen mire kiverni... Mit csináljak, ha nekem már csak ez maradt???

34F

2021. jan. 27. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!