Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is szinte csak rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is szinte csak rossz tapasztalatai vannak a tinderrel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Mivel a jelenlegi helyzetben eléggé korlátozottak a lehetőségek ismerkedés terén így gondoltam kipróbálom a tindert hátha sikerül szingliségemnek véget vetni. Nem vártam sokat az apptól de sikerült még így is fényévekkel alulmúlnia elvárásaimat (hozzáteszem főként nem az alkalmazással van a gondom hanem a rajta levő emberek hozzáállásával). Már minimum egy éve fent vagyok de konkrétan egyetlen egy emberrel sikerült a személyes találkozóig eljutni. Viszonylag sok matchem volt már viszont a legtöbb esetben már a legelső üzenetre sem jön válasz (normális szövegekkel szoktam índítani) vagy ha jön is akkor pár üzenetváltás után elhal a beszélgetés/eltűnik az illető. Sok esetben akármennyire is kreatívan nyitok a másik fél pár szavas flegma üzenetekkel lerendezi a választ és szinte sose kérdez vissza/nem mutat kölcsönös érdeklődést. Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után. Azt érzem hogy én sok időt és energiát befektetek a siker érdekében viszont a másik fél nem hajlandó ugyan ezt megtenni. Nektek is hasonlóak a tapasztalataitok vagy csak én küzdök mint malac a jégen?

Ui.: Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam (erről elfogulatlan megerősítéseket is kaptam) és úgy gondolom, hogy a belsőmmel, humorérzékemmel, személyiségemmel, stb sincs semmi komoly probléma.

2021. jan. 27. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
69%

De hat nekik elveik vannak, egy "szia" az tul megy minden hataron.

Nehogyma a nyul vigye a puskat, nehogymaaa a csik tolja a repulot, kikerik maguknak xd

2021. jan. 27. 11:21
 42/73 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, kb van normális bemutatkozásom (inkább a humoros fajta, legalábbis én így gondolom , hogy az ellenben mégis rólam szól :D ) és amikor először ráírok valakire félig utalok arra ami a bemutatkozásban van, aztán néha egy kérdőjelet írnak vissza.... Innen már látom is , hogy el se olvasott semmit... (nyilván náluk nincs semmi bemutatkozás általában)
2021. jan. 27. 11:33
 43/73 anonim ***** válasza:
44%

Nem elvek, egyszerűen nem vagyok hajlandó kezdeményezni nőként, ennyi. Távol áll tőlem.

Másrészt nem mindenki lóg a tinderen egész nap, úgyhogy az 1 óra nem kicsit szigorú határidő. Sőt, nekem értesítés sem volt beállítva direkt, csak akkor láttam az üzit, mikor beléptem, mert akkor értem rá.

És nem, senki nem várja, hogy szórakoztassák. Én elég kommunikatív voltam, ha tetszett a srác, és értelmesen lehetett vele beszélgetni. A mizu, mesélj magadról nem értelmes kommunikáció, csak a labda átpasszolgatása, ami lustaságra utal, tehát akkor nem olyan fontos neki, hogy megismerjen. Az ilyentől elmegy az ember kedve. Na meg a másik fő kategória, akinek esze nincs az értelmes kommunikációhoz, nem tud mit mondani, de erőlteti a semmit, mert meg akarna ismerni.

Tragikum.

2021. jan. 27. 11:34
 44/73 anonim ***** válasza:
77%

#25 vagyok

Ne általánosítsunk!

Ha akarok valamit, teszek érte.

2021. jan. 27. 11:35
 45/73 anonim ***** válasza:
15%
Ja...olvastuk
2021. jan. 27. 11:36
 46/73 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma? Megbántottalak talán?

2021. jan. 27. 11:38
 47/73 anonim ***** válasza:
39%

Hagyjuk mar ezt az en no vagyok, te meg ferfi es ez a dolgod blabla.

Nem az egyenlosegert kuzdotok? Akkor egy szia hogyvagytol nem no kukid.

"A mizu, mesélj magadról nem értelmes kommunikáció, csak a labda átpasszolgatása, ami lustaságra utal, tehát akkor nem olyan fontos neki, hogy megismerjen."

Ahhha. Es te mit teszel, hogy megismerd? Gondolom csak varod a kerdeseit, amikre boven valaszolsz, ha nem kerdezoskodik, akkor kuka a beszelgetes. Mert ebben a kommentben is csak rolad volt szo.

Uncsi. Millioszor hallottam noktol, hogy ok barmirol szeretnek beszelni, ki vannak ehezve egy normalis kommunikaciora, es a vegen az osszes az volt, hogy en kerdezek, o valaszol, mert organikusan nem ment a beszelgetes.

2021. jan. 27. 11:41
 48/73 anonim ***** válasza:
29%

47- ezzel én is így vagyok.... amikor mondtam valamit megkaptam , de hát nem is kérdezek... hát basszus beszélgetünk nem? Azt hittem nem állásinterjún vagyunk... a beszélgetés meg hogy működik X mond valamit , Y reagál kérdések jönnek mennek esetleg KÖZBEN.... az nem beszélgetés hogy, mi a kedvenc zenekarod válasz : xy..... aha nekem az yz ... és akkor ennyi , azt is mondhatta volna hogy : mi a kedvenc zenekarod? igen...

amúgy meg :

beszélgetés (főnév) - Szóbeli gondolatközlés, amikor emberek egymás között élőszóban, hosszabban kicserélik a mondanivalójukat egy témáról

Tehát amikor valaki igen nemmel jön az nem beszélgetés :D

2021. jan. 27. 11:50
 49/73 anonim ***** válasza:
29%

Lehet nyugodtan happogni, nem fognak nálatok a nők kezdeményezni ugyanúgy.

Ti kezdeményeztek, mi fogadjuk a közeledést, ennyi. Ez sosem fog változni.

Azért nem kezdeményeztem, mert nem akartam, nem éreztem szükségét, és annyit senki nem ér, hogy nőként én loholjak.

Nektek az csak sima udvarlás, testhezálló kellene, hogy legyen.

2021. jan. 27. 11:53
 50/73 anonim ***** válasza:
30%
én azonnal offolom, ha átmegy állásinterjúba, nyomozósdiba és csak akkor megy a dolog, ha én kérdezek.
2021. jan. 27. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!