Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szinte csak rossz tapasztalatai vannak a tinderrel? Többi lent.
Mivel a jelenlegi helyzetben eléggé korlátozottak a lehetőségek ismerkedés terén így gondoltam kipróbálom a tindert hátha sikerül szingliségemnek véget vetni. Nem vártam sokat az apptól de sikerült még így is fényévekkel alulmúlnia elvárásaimat (hozzáteszem főként nem az alkalmazással van a gondom hanem a rajta levő emberek hozzáállásával). Már minimum egy éve fent vagyok de konkrétan egyetlen egy emberrel sikerült a személyes találkozóig eljutni. Viszonylag sok matchem volt már viszont a legtöbb esetben már a legelső üzenetre sem jön válasz (normális szövegekkel szoktam índítani) vagy ha jön is akkor pár üzenetváltás után elhal a beszélgetés/eltűnik az illető. Sok esetben akármennyire is kreatívan nyitok a másik fél pár szavas flegma üzenetekkel lerendezi a választ és szinte sose kérdez vissza/nem mutat kölcsönös érdeklődést. Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után. Azt érzem hogy én sok időt és energiát befektetek a siker érdekében viszont a másik fél nem hajlandó ugyan ezt megtenni. Nektek is hasonlóak a tapasztalataitok vagy csak én küzdök mint malac a jégen?
Ui.: Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam (erről elfogulatlan megerősítéseket is kaptam) és úgy gondolom, hogy a belsőmmel, humorérzékemmel, személyiségemmel, stb sincs semmi komoly probléma.
11, 12 esetében ki is derült, hogy mi a probléma: a stílus, de az nem kicsit bajos.
Én nő vagyok, másfél éve töröltem magam, mert nagy nehezen megtaláltam, akit kerestem, de addig ne tudd meg, milyen idegesítő volt.
Csomó matchem volt, de egyik sem írt, ha mégis, akkor csak szex, vagy azt gondolta, hogy ő különb nálam, ès majd ő diktál.
Még így is sok matchem gyűlt fel, hogy alig húztam valakit jobbra, mert ez a másik probléma, a nagy többség ment balra. Gyér az egész. Fényévente 1x volt olyan, akit miután megnéztem és végig olvastam, azt mondtam, hogy nyitott lennék vele az ismerkedésre.
Illúzióromboló volt, és csalódás. Nagyon örülök, hogy már nem vagyok fent.
Igen, nekem is rosszak a tapasztalataim mostanában (utóbbi pár év) mindegyik társkeresőn. Túl sok pasi ír a nőknek, és emiatt nagyon válogatnak. Nekem már volt két komoly kapcsolatom is társkeresőkről, szóval nem vagyok ebben kezdő, de manapság ez nem nagyon működik. Egyik csaj mondta, akivel randiztam, hogy 500 pasi írt neki, és több normál (csinos, de nem bombázó) nőtől is ezt hallotam.
Muszáj lesz élőben ismerkedni, korona ellenére is. 41 F
#17 nem emiatt válogatnak, hanem mert többre is van igényük, mint egy farok.
A nők többsége olyannal, aki taszítja akkor sem állna le, ha az az utolsó férfi lenne. És ez így helyes. Jól teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!