Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szinte csak rossz tapasztalatai vannak a tinderrel? Többi lent.
Mivel a jelenlegi helyzetben eléggé korlátozottak a lehetőségek ismerkedés terén így gondoltam kipróbálom a tindert hátha sikerül szingliségemnek véget vetni. Nem vártam sokat az apptól de sikerült még így is fényévekkel alulmúlnia elvárásaimat (hozzáteszem főként nem az alkalmazással van a gondom hanem a rajta levő emberek hozzáállásával). Már minimum egy éve fent vagyok de konkrétan egyetlen egy emberrel sikerült a személyes találkozóig eljutni. Viszonylag sok matchem volt már viszont a legtöbb esetben már a legelső üzenetre sem jön válasz (normális szövegekkel szoktam índítani) vagy ha jön is akkor pár üzenetváltás után elhal a beszélgetés/eltűnik az illető. Sok esetben akármennyire is kreatívan nyitok a másik fél pár szavas flegma üzenetekkel lerendezi a választ és szinte sose kérdez vissza/nem mutat kölcsönös érdeklődést. Volt pár személy akikkel heteken/hónapokon keresztül beszélgettünk napi szinten viszont távolságproblémák miatt a találkozó mindig kitolódott aztán valamiért ők is felszívódtak/nem válaszoltak már egy idő után. Azt érzem hogy én sok időt és energiát befektetek a siker érdekében viszont a másik fél nem hajlandó ugyan ezt megtenni. Nektek is hasonlóak a tapasztalataitok vagy csak én küzdök mint malac a jégen?
Ui.: Külsőre egy átlagon felüli srácnak tartom magam (erről elfogulatlan megerősítéseket is kaptam) és úgy gondolom, hogy a belsőmmel, humorérzékemmel, személyiségemmel, stb sincs semmi komoly probléma.
49 kiábrándítalak.
Egyre többször olvasom EZEN AZ OLDALON is, hogy a csajszi kezdeményez, vagy hogyan kezdeményezzen.
"és annyit senki nem ér, hogy nőként én loholjak."
egoista, aki kijátssza a "nő vagyok" kártyát. Ezzel a felfogással sosem leszel boldog. Csak követelőzől és elvársz mást a pasitól. Tehát te elvársz, ő meg másszon utánad lihegve? A férjed után fogsz loholni mucika, megnyugtatlak, mert őt elvileg szeretni fogod és igen, ha szerelmes vagy, akkor bizony sokszor loholsz más után.
Tessék, napi sírás a nőktől:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Akarsz valamit, akkor tegyél érte, és ne másra mutogass meg a nevetséges elveidet hozd fel.
Akkor mégegy példa a 49 esnek.... van egy volt munkatársam , saccperkb most 40-41 éves..... még mindig tinderen szórakozik.... jobban néz ki mint az átlag... az ismerősei között (meg akik lájkolgatják a képeit facebookon) sorra látom a csajokat tinderről... biztos nagyon jó szövege van azért van mind meg neki ismerősei között... Csak tudnám mit esznek a nők egy 40es még mindig tinderező mukin akinek látszólag elköteleződési problémái vannak. És ezek a nők hangsúlyozzák komoly kapcsolatot akarnak, meg hogy nem a külső számít :D
Aranyosinak volt egy előadása a "csajozásról"... ha én mondom hogy he , na azzal nem lehet csajozni.... na de ha a Brad Pitt ? .... :D
Őszintén szólva ha folyton olyanba botlassz aki gyökér, akkor arról te is tehetsz , mert a matchelésben pont az a szép, két ember kell hozzá :D Én meg kb nem botlok senkibe mert te épp a falubikáját húztad jobbra, hogy aztán el tudd mondani, hogy megbántott , tehát minden férfi sz.r (nyilván a minden férfiben már benne vagyok én is)
Napi tinder.
Pasi szimpatikusnak talál.
Kérdése:
Durex, vagy Masculan?
Hát, nőként nekem sincsenek jó tapasztalataim a Tinderrel. Nem vagyok a társkeresők híve... régebben sem voltam az, de gondoltam megpróbálkozom, igaz, sok rosszat hallottam róla, hogy "húspiac" meg csak szexpartnerkereső. Az első dolog ami eszembe jut nekem erről az oldalról az az, hogy: felszínesség. Kb tényleg mint egy szexpartnerkereső. Nézzünk pár fotót egymásról, váltsunk pár mondatot, és kész is, talizhatunk és szexelhetünk is egyet mert tulajdonképpen ha a kémia már meg van, akkor más nem is nagyon kell. Párkapcsolathoz viszont ennél picit hosszab beszélgetés/ismerkedés szükséges... nekem úgy tűnik ezen az oldalon, mintha mindenki nagyon sietne valahova. Mindenki menne a dolgára nyílván, mert nagy a felhozatal, rengeteg nő és férfi van felregisztrálva, szinte senki sem vár a másikra. Nem érdeklődik senki igazán a másik iránt... mint egy rohanó világ, és ezzel el is veszti a hitelességét mint párkapcsolatkereső. Egyből mindenki instagram-ot kér, meg facebook-ot, meg küldjek még nekik MÉG MÉG MÉG több fotót, egész alakosat, fürdőruhásat... azért ez kicsit durva ahhoz képest, hogy a "szia, hogy vagy"-on kívűl tovább még nagyon nem jutottunk. Több férfit érzek komolytalannak ezen az oldalon, mint komoly szándékkal lévőket, akik valóban normális barátnőt keresnek. Több randim meg találkám is lehetett volna már, de eddig inkább egyiket sem vállaltam be, tudtam előre, hogy csalódás lesz. Nálam voltak kamusok is, akik mindig azt mondták, amit szerintük én hallani akartam azért mert nő vagyok, aztán másnap: ja bocs, mégsem... még sem itt lakok, még sem ott lakok, meg egyéb hazugságok. A folyamatos negatív tapasztalatok után meg már őszintén elment a kedvem az egésztől. Kissé hülyének érzem már magam, amikor tartom a telefonom a kezemben, és mint egy hülyegyerek, pöccintem jobbra meg balra a férfiakat... úgy érzem ilyenkor, hogy fiatal nő létemre életképtelen vagyok egy ismerkedésre. Társaságomban is hallottam egyaránt nőktől, férfiaktól, hogy az online beszélgetések után rendszeresen csalódniuk kellett.
Ezért is én mindenesetre jobban preferálom az élőben ismerkedést. Ott meg van az azonnali első, személyes benyomás mindent beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!