Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ne merjek találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ne merjek találkozni egy roma férfivel? Nők ti ismerkedtetek már roma férfivel?

Figyelt kérdés

Nem rasszista vélemények érdekelnek.

Hanem érvek esetleg tapasztalatok.

2021. jan. 21. 23:44
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
67%
Előző vagyok. Kérdesre válaszolva, gondlkodj előre, ha akartok majd gyerekeket, hogy az ismerősök, rokonság, iskolában hogyan fognak hozzájuk viszonyulni...
2021. jan. 25. 21:52
 22/30 anonim ***** válasza:
21. Senki sem akar gyereket egy kezdetleges kapcsolatnal..mai vilagban fel eves kapcsolatok cannak..
2021. jan. 26. 09:09
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha jól ismered, ennis roma vagyok, soha nem ártottam a légynek sem, tanultam, és most rendes allásom van, rendes magyar életet élek... de nem kell messzure mennem, közvettlen családtagom is van, aki iszik, drogozik és veri az asszonyt...

Nem szeretem az általánosításokat, de tény, hogy sok köztünk a "köcsög".

2021. febr. 2. 20:50
 24/30 anonim ***** válasza:
Tudod utolsó, ha így nézzük, te nem vagy cigány
2021. febr. 2. 20:58
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
A cigány Magyaro.n inkább már egy munkakerülő eletformát kedvelő banda minőségjelzője, nem pedig egy (egyebként szép hagyományokkal bíró) népcsoporté.
2021. febr. 2. 21:00
 26/30 anonim ***** válasza:
Milyen szép hagyományokkal bírnak? Tényleg érdekelne! A zene és a tánc annyira nem az, én hagyományok felől érdeklődenék.
2021. febr. 4. 00:31
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Volt roma csajom, semmi gond nem volt vele, bár azért megnéztek minket az utcán. De szexben sok magyar csaj elbújhat mögöttük
2021. febr. 11. 12:22
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es dicséri akartál de fordítva sült el. Amit írtál annak az az áthallása hogy te a magyar csajok közül csak azokat tudod felszedni akik az ágyban nem nagy számok, kisebbségiek közül viszont már az (ottani)elit is elérhető számodra.
2021. febr. 11. 12:41
 29/30 anonim ***** válasza:
Dícsértem, jó volt az ágyban. Jártunk is egy ideig. Mi ebben az áthallásos?
2021. febr. 11. 12:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Nemérti :D
2021. febr. 11. 16:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!