Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ne merjek találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ne merjek találkozni egy roma férfivel? Nők ti ismerkedtetek már roma férfivel?

Figyelt kérdés

Nem rasszista vélemények érdekelnek.

Hanem érvek esetleg tapasztalatok.

2021. jan. 21. 23:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10-es F voltam
2021. jan. 22. 00:34
 12/30 anonim ***** válasza:
36%
Az előítélet a túlélési ösztön része. Azzal nincs baja senkinek hogy “idegen kocsijába ne szállj be”, a segítőkész autósok is csak legyintenek de amikor jön valami PC tiltólistás jellemző akkor elhallgattatnák az embert. Tényleg láttatok itt olyan nem troll kérdést hogy “ne merjek többségivel találkozni?”
2021. jan. 22. 02:02
 13/30 anonim ***** válasza:
56%

Nornalis erzesu, ertekes, eurooai ember nem all le c...nnyal.

MENEKÜLJ.

2021. jan. 22. 06:58
 14/30 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kérdést feltetted, akkor már benned is megfogalmazódott egy előítélet, egyfajta védekezési mechanizmus. Ne találkozz vele, így fölösleges.

Ha nem lenne benned kétely, akkor nem is gondolnál bele abba, hogy az illető esetleg cigány és nem is jönnének elő, az egyébként jogos és megalapozott félelmek vele kapcsolatban.

A cigányság több 100 éve képtelen beilleszkedni. Tisztelet a kivételnek, de ők nem tartják magukat már cigánynak, és a környezetük se nagyon gondol így rájuk.

A világ bármely pontjára mész, ahol vannak cigányok mindenhol UGYANAZOK az "lőítéletek" léteznek velük szemben. Ha viszont mindenhol ugyanazt gondolják róluk, uganúgy nem szeretik őket, akkor nem a különböző népekkel, hanem a cigányokkal van probléma ÁLTALÁNOSSÁGBAN. Ettől még lehet XY normális, de ez egy természetes védekezés velük szemben.

Egyébként meg nekem egy cigány ismerősöm mondta, hogy a cigányokban soha nem szabad megbízni.

2021. jan. 22. 10:03
 15/30 anonim ***** válasza:
A legjobb ha nem cigányok és cigány kultúrában szocializálódott . A beszéd alapján amúgy sokszor észre venni ki melyik rétegből jött. Nincs kettő egyforma ember azonos rasszok között sem , de ha drogos az illető az már 100/100 hogy kerülendő.
2021. jan. 22. 12:24
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem ajánlanám....
2021. jan. 22. 21:03
 17/30 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk azóta is, nagyon normálisan áll hozzám.
2021. jan. 25. 18:40
 18/30 anonim ***** válasza:
Kérdező én gyakran megkapom hogy lenézem a nőket merthogy szerintem több kiló diploma ellenére is beültetik őket a hintába kezdő hantázók is párkapcsolat terén. Annyira persze egyik se buta hogy olyannal legyen együtt aki a legelején terrorizálja... később véreznek el hogy a valós negatív jelek helyet is a pozitív elképzeléseiket hiszik el... mire felucsudnak már baj van. Ennek megfelelően a kópék is visszafogják magukat míg tudják (beetetési időszak) Ja és ez mégcsak nem is rasszfüggő hanem általános. Ba szóval akkor mit is jelent hogy most még normális veled ? Az ég világon semmit.
2021. jan. 25. 18:55
 19/30 anonim ***** válasza:

18#

Mint az arab-európai férfi-nő kapcsolatoknál: rengeteg történet van arról ahogy az elején még csak a szép arcát mutató és nagyon kedves arab férfi hogy lesz egy a felocsúdó feleséget rabszolgasorsba taszító állat

Jó szórakozást hozzá kérdező!

2021. jan. 25. 21:28
 20/30 anonim válasza:
100%
Apám magyar, anyám cigány asszony, most a 3. egyetemi szakot csinálom, amúgy meg nem kedvelem az idegeneket, magyarként gondolkodom, és elfogadom az előitéleteket. Utódot nem akarok, engem is ért gyerekként rasszista megvetés, amit azóta megértettem, hogy miért van! 27/F
2021. jan. 25. 21:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!