Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy ideig nem tudtok írni egy nőnek, örülnétek ha ő írna?
11: hát én mint férfi, azt mondom, hogy amikor nem vagyok biztos abban, hogy akarok egy bizonyos nőtől valamit, akkor nem írok neki. Ha akarok, akkor biztos, hogy keresem. Annak, hogy nem akarok, sokszor olyan oka is van, hogy nem reagál az adott nő arra, amit írtam, vagy csak odalök egy flegma tőmondatos választ.
Hogy miért nem válik szét? Gondolom, tinder. Hát ezt csak ő tudja:) Én ki szoktam ikszelni azokat, akikkel nem akarok semmit. Lehet, hogy most lett vége a kapcsolatának, és még nincs túl rajta, vagy fél írni valamiért, talán bizonytalan, persze, az is lehet, hogy nem akart téged. Én szeretek tiszta vizet önteni a pohárba, akkor is, ha megalázó, én megkérdezném, hogy miért nem írt. Nem szeretek ilyeneken agyalni, hogy mit gondol a másik, vagy mit miért nem tesz. Legalább pont kerül a végére, foglalkozhatsz olyannal, akit érdekelsz.
13: Hát akkor valószínű az van, hogy talált másikat. Téged pedig talonban akar tartani úgy, hogy nem válik szét.
A társkeresőkben felhígult minden, mióta túl sokan vannak rajta mindkét nemből. Mindenki elbizonytalanodott, a tökéletes nagy Ő-t hajhássza, túl nagy a választék.
Akkor hülyének is néz, ha mondjuk 1 hónap múlva rám ír, majd ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk? :)
Pont emiatt lehetne, mert akkor ezek szerint jönnek mennek az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!