Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy ideig nem tudtok írni egy nőnek, örülnétek ha ő írna?
Figyelt kérdés
és mit írjon, milyen témával kapcsolatban?2021. jan. 21. 19:51
1/16 anonim válasza:
Azert mert azt mondjak nem tudnak irni, lehet hogy tudnanak csak nem akarnak.
2/16 anonim válasza:
Mindig örúlünk ha ő ír, akkor nem játszmázós picsa.
3/16 anonim válasza:
Én örülnék. De ha neked vki nem tud írni, akkor inkább nem akar.
4/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor hagyjam és ne is keressem?
2021. jan. 21. 20:03
5/16 anonim válasza:
Mi az hogy nem tud? Nincs keze?
A mai világba csak az nem tud, aki nem akar. Ne legyél ár naív.
6/16 anonim válasza:
Mi van??
Alapból nem csak az egyiknek kell és lehet írni.
Ha én úgy látnám/tapasztalnám, hogy csak én írok csak én keresem akkor hagyom a fenébe.
7/16 anonim válasza:
Miért ne tudna írni? Ha meg azt el tudná olvasni, ammit te írnál... Egyszerűen csak vedd észre, hogy nem érdekled.
8/16 A kérdező kommentje:
de akkor miért nem válik szét?
2021. jan. 21. 21:15
10/16 anonim válasza:
Én örülnék, ha írna. Akár rá is lehet finoman kérdezni, hogy akar-e még veled ismerkedni, legalább nem fogsz agyalni rajta, ha nemleges lesz a válasz. Ha meg igen, akkor meg jó is lehet a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!