Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő miért nem talál párt magának?
#1: azért nem írtam negatív dolgokat, mert nem tudok ilyet. Személyesen ismerem, a hajak szóba sem kerültek talán soha, egyetlen beszélgetésünk során sem.
#2: A 3 gyerek ennyire taszítja a férfiakat?
"de a gyerekek talán nem 1 apától vannak mind."
Az szép. tehát a nő mindenkitől szerelmet remél, és azt hiszi a gyerek megoldja a kapcsolati gondokat az adott pasival?
Amúgy 1 gyerek is riasztó tud lenni, de sok pasinál meg előny, ha van gyerek.
De aggaszt, hogy kb minden pasitól van gyereke.
2 opcio:
-ferfi akinek meg nincs gyereke —> nem fog osszejonni egy 3 gyerekes novel, hacsak nem egy milliomosrol van szo, akinek tenyleg nem szamit a penz. De meg ugy is ketseges, hiszen a nonek 3 gyerek mellett, hogy legyen ereje a sajat gyerek(ek)re?
Es meg ha csak 1 gyereket is vallalnak be, akkor az mar 4 gyerek osszesen.
-ferfi, akinek van gyereke—> ezt magyaraznom sem kell.
Tegyuk fel x-nek mar van 2 gyereke, fizet utanuk, kemenyen dolgozik, hogy mindent megkapjanak, es pluszban vallalkon meg 3-at?
Kizart...
Max 1-2 evtized mulva johetnenek ossze, amikor a gyerekek mar kirepultek..
"A 3 gyerek ennyire taszítja a férfiakat?"
Még 1 is, nem hogy 3.
A 3. Opciot nem irtam le.
Ha a ferfi nem akar gyereket, akkor nem fog 3at bevallalni csak ugy...
1 gyerek is taszítja a férfiakat nemhogy 3, főleg ha nem 1 apától vannak. Mondom ezt én 2 gyerekkel 2 apától, 2 válással a hátam mögött. Már 1 gyerekkel is 5 évembe telt, mikor társat találtam, most meg már eltelt 3 év.
Az, hogy szép és eltartja a gyerekeit egy dolog, attól még ott vannak a gyerekei és valószínűleg azok apjai is a képben. Tudom, tapasztalat, hogy ez taszítja a férfiak 90%-át. 38,5 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!