Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kövér nő hogyan talál magának könnyedén férfit maga mellé?
Ő egy youtuber, és azt mondta voltak egyéjszakás kalandjai is. Más nő meg szenvedhet a társkereséssel még csinosan is.
Hasonló testalkat vagyok. Mindig volt párom, és semeddig se tartana alkalmit találni.
Egyrészt nagyon sok pasinak titkos vágya egyszer egy ilyen nővel szexelni. El se tudod képzelni, hogy milyen gyakori.
Másrészt pl. társkeresőn se titkoltam, hogy ekkora vagyok. Akinek nem tetszik, az lapozzon. Aki írt, az tudta, hogy mire számítson.
Volt, akit meg egyszerűen a személyiségem fogott meg.
Pont, mint bármilyen más testalkattal. Legfeljebb kevesebben vannak, akik ez (is) bejön.
Munka után fürdés nélkül ráülhetne az arcomra.
Józsi bácsi
64F
140kg
180cm
"Egyrészt nagyon sok pasinak titkos vágya egyszer egy ilyen nővel szexelni"
Lóf-szt :D
Talán a pasik 5%-a gerjed az ilyen hájg-eci dagadt úthengerekre, meg még talán 1-2%, aki annyira nem, de megalkuszik vele :D
Értem én, hogy ez az 5% szám szerint még mindig sok, de alapvetően undorítónak tarták a férfiak az ilyen nőket.
Jó a személyisége
Gazdag
Szerencsés
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!