Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy elég testes, de amúgy helyes csaj, aki fülig belém van zúgva, de nem tudom mit tegyek?
Mivel láthatóan kicsit lenézed ("muraközi lónak", komolyan?*), így ennek nem sok értelme lenne. Egyetlen pozitívum, hogy nem használod ki őt azonnal, hanem hezitálsz. Ez pozitív jellemvonás, igyekszel a helyes utat járni. Kicsit még gondolkozz és rájössz arra, hogy mi a helyes. Egyedül a helyszín rossz ahol ezt megkérdezed, mert itt sokan fognak a negatívabb tettekre buzdítani.
*És van olyan nagyfenekű nő aki ettől csak még vonzóbb lesz.
Én nagyon jól tudok felszedni lányokat de egyszer én is belefutottam egy ilyen kapcsolatba. Molett bájos lány. És én nekem mai napig tart. Mellesleg nagyon megszerettem vele a szexet ésaz alakját is imádom.
Szóval próbáld meg mindenképp én azt mondom. De ne tűnjön úgy neki hogy csak azért mert most nincs más. Lehet ő lesz életed párja. :D
Mi miatt zavar a testalkata?
Az a probléma, hogy neked nem jön be ez az alkat vagy az, hogy attól félsz ízléstelennek fognak tartani emiatt?
Mert ezt az információt nem adtad meg pedig egyáltalán nem mintegy...Sok férfi összetenné a kezét egy ilyesmi csajsziért ebben biztos vagyok.
Mindenesetre én azt mondom, közeledjetek egymáshoz és meglátod mennyire tudsz túllépni ezen az apróságon. Lehet egy idő után már abszolút nem fog zavarni, sőt meg is szereted ezt a ,,szépséghibát". Az is lehet teljesen más miatt döntesz úgy, hogy offolod.
Amíg nem próbálod meg nem tudhatod... amit könnyen lehet megfogsz bánni. Nem beszélve arról, hogy amíg randizgatsz tapasztalatot szerzel, ha mást nem is.
Személyes tapasztalatom szerint az első csók nagyon fontos. Ha utána úgy érzed jó volt és folytatnád akkor érdemes is folytatni.
Viszont ha csak,,ürességet" érzel utána nem valószínű, hogy lesz a jövőben bármiféle fizikai vonzalom. Ami nélkül meg halott az egész. De ahogy így a felületes leírás alapján magam elé képzellek benneteket úgy gondolom van rá esély, hogy kialakuljon a kellő kémia.
Szóval hajrá ;) Ha gondolod írhatsz nekem privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!