Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes döntés lenne a BME megszüntetése vagy felfüggesztése a budapesti férfitöbblet megoldása végett?
Teljesen felesleges egyetem már a BME, illetve egyedül a VIK (villamosmérnöki és informatikai) karának van kvázi haszna még. De azt is sokkal könnyebb megtanulni internetről ha az ember jól tud angolul, mintsem 60 fölötti Kádár papiktól, akik gyakorlatilag nem értenek semmihez. A mai világban legalábbis teljesen versenyképtelenek.
Szerintetek is a budapesti férfiak társkeresési nehézségei miatt, be kellene zárni azt az egyetemet, ami teljesen feleslegesen vonz még több férfit a fővárosba?
Mi köze az egyetemnek a férfitöbblethez? Mire lenne megoldás?
Attól meg, hogy netről megtanulod, még nem lesz róla papírod. És ha tetszik, ha nem, az utcáról bemenve téged csak kiröhögnének.
Egyre betegebb kérdéseket találtok ki. Ha legalább fele annyi időt ölnétek a csajozásba, mint ezekbe, akkor már rég lenne nőtök.
Te most provokálod a népet megint?
Aki életképtelen, annak sosem volt esélye a nőknél, és ez most is így van, teljesen mindegy hogy állítod be, miért nincs nőd.
Én eggyetérttek veld kérdezö, tellyesen. Rohatt gáz hogy enyi férfi van budapestn, az egyetemista csürhének amúgy sincsen semi haszna, csak lopoják a napot, nem dolgzonak, csak eltartattyák magukat.
Nekem is azert nincs nöm, mert rohatt sok pasi tolong a fövárosbann.
A KSH adatai alapján Budapest lakosainak száma az agglomeráció nélkül 2019-ben 1.752.286.
A BME hallgatóinak száma 20.152, és nyilván nem 100 % férfi.
"A mai világban legalábbis teljesen versenyképtelenek."
A BME-n végzett vegyészmérnök barátnőm saját céget alapított Spanyolországban, miután mindössze két évet töltött alkalmazotti munkaviszonyban a barcelonai egyetemen, most átlagosan havi 120 ezer euró havi forgalmat bonyolít a cége.
Egy ismerősöm, aki a BME-n végzett gépészmérnökként négy éve, egy évig dolgozott a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hazai viszonylatban nagyon magas fizetésért, aztán kapott egy svájci állásajánlatot, azóta ott dolgozik egy autóipari beszállító cégénél több, mint havi nettó 2 millió forintért.
Ettől még természetesen lehet a személyes véleményed, hogy az BME-n végzett mérnökök többségének tudása nem versenyképes.
Nem tudom, hogy számodra ez jó vagy rossz hír, de nem a BME bezárása lesz a megoldás a társkeresési problémáidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!