Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés lenne ráírnom arra a férfira, aki nem látott még engem?
Közösségi média felületen találtam rá (youtube).
Hasznos tartalmakat gyárt, méltatlanul kevés megtekintéssel.
Tetszik a személyisége, már amennyit látok és hallok belőle.
Érett és felelősségteljes férfi benyomását kelti bennem.
Egyik videójában említette, hogy nincs párkapcsolata, ezért arra gondoltam, hogy mi lenne ha ráírnék...
Viszont félek, hogy elutasítana vagy kinevetne, ha megkérdezném, hogy lenne-e kedve találkozni... ?
Gáz lenne randira hívni egy pasit?
Megbánnám, ha nem próbálnám meg?
Mi lehet a legrosszabb amit reagál?
Mindenképpen írj rá, én is a napokban tettem, hogy valakire ráírtam. :D Semmi nem múlik rajta, max elolvassa megnézi a profilodat és lapoz. Vagy elolvassa és visszaír, hogy sajnos nem, vagy elolvassa és összejön egy tali, vagy el sem olvassa, meg sem kapja. Kb. ennyi történik, ha írsz neki. Nem nagy kockázat. Ha bárhová felkerülnél (bár ezt nem hiszem) képet, nevet ki szoktak takarni a jogaid sértése miatt.😂 Szerintem ne kezd azzal, hogy kapcsolat reményében szeretnél esetleg találkozni vele, mert abban nincsen varázs, úgymond megvan írva a forgatókönyv... Én a helyedbe leírnám mennyire szimpatikus nekem, felsorolnék pontokat, miért és miben, és utána még ennyit írnék, ha van lehetőség rá, egy élő beszélgetésnek nagyon örülnél, ha kell utazol ezért. Még egy kis "nyálazás" a lezáró sorokhoz és talán ennyi. De ez csak egy tipp.
N
Sablonosan válaszolt, ráviden...
érezni lehet, hogy nem érti miért kérdezgetek tőle vagy mondok dolgokat.
Muszáj kicsit konkrétabban fogalmaznom, mert így tévesen fog megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!