Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés az, ha csak a karrier beindulása, egzisztencia kialakítása után kezdek barátnőt keresni?
Baromság. Minél később kezded, annál nehezebb lesz és annál többet kell szenvedned érte. Ráadásul mire mindez megvan, jó eséllyel 30 fölött leszel, ahol ha hasolnó korosztálybeli nőket keresel vagy már tartós kapcsolatban élnek ,esetleg házasok, vagy elváltak és gyerekük(/gyerekeik) van, esetleg már a családalapítás a prioritás náluk.
Tizenéves korban a legkönnyebb "beletanulni" a dologba, az a kísérletezgetés, a futó kapcsolatok, "gyors szerelmek" ideje, nem 30 fölött.
Ha kimaradt/kimarad neked a tinédzser szerelem és/vagy a 20-as éveid már komolyabb kapcsolatai akkor óriási lemaradásban leszel és nagy mázli kell ahhoz, hogy végül találj valakit aki mellett boldog lehetsz/akivel összeilletek.
Én így tettem 26 éves koromig nem foglalkoztam a nőkkel,nem láttam értelmét,amig magamat nem tudtam ellátni addig mit kezdtem volna egy lánnyal.
Aztán jobban tudtam adni magamra kitárult a világ,én utána csajoztam,mert jutott mindenre és nem azt számolgattam,hogy maradt 4500Ft-om 2 hétre akkor tudok venni mellfilét edzéshez,mert egy étterem vagy egy kávé már fej vakaràsos lesz volna.
Akkor nagyobb programra hogyan mentünk volna el?
De ez én voltam,valaki tud úgyis.
Nem értek egyet az előzőekkel. Saját példámból kifolyólag.
22 éves egyetemista vagyok. Egy csomó nő visszautasított, merthogy még "éretlen kisfiú" vagyok és nem kellek nekik, mert ők csak a nagybetűs férfiakat keresik, akiknek van önálló egzisztenciájuk.
Egy csomó korombeli nőt is idősebb pasival látom, néha bőven harminc feletti hapsikkal.
5-ös, te ezt nem értheted.
A "van feszültség az anyagiak miatt" még mindig sokkal jobb, mint a nagy üresség. Te ezt még nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!